Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Nyheder

16.03.2016 | Møde, Videnskabelig medarbejder, Health

Møde i Akademisk Råd

Stedet er endnu ikke fastlagt

16.03.2016 | Forskning, Offentligheden/Pressen, Ekstern målgruppe

Undervandsrobot giver nye muligheder for polarforskning

To ingeniørstuderende har bygget en undervandsrobot, der kan analysere algeforholdene under havisen på Antarktis. Det giver helt nye muligheder for polarforskningen, og robotten har netop gennemført den første videnskabelige ekspedition til Grønland med succes.

Lederkredsen i Enhedsadministrationen (LEA) har netop gennemført en prioritering af universitetets it-projekter. Foto: Colourbox.

16.03.2016 | Administrativt, Teknisk/administrativ medarbejder, Alle AU-enheder

IT-prioriteringer i 2016

En kortlægning af universitetets it-behov har nu resulteret i en prioritering af it-projekter i 2016. Blandt de prioriterede projekter er e-læringsplatformen BlackBoard og projektet Tjek&Go, der forenkler en række administrative arbejdsgange i forbindelse med ansættelse og fratrædelse af medarbejdere.

16.03.2016 | Offentligheden/Pressen

PhD Defence: Marie Andreasen

On Monday, May 2, 2016, at 1:15 pm, Marie Andreasen will be defending her dissertation Seeds of Understanding, Paths of Reconciliation. Remembering the Anni di Piombo in Italy. Venue: Aarhus University, Building 1441, aud. 3, Room 113, Tåsingegade 3, Aarhus C. Assessment Committee Professor MSO, Hans Lauge Hansen, Aarhus University…

15.03.2016 | Alle grupper, Ekstern målgruppe, Universitetsledelsens Stab

Forskningens Døgn

Med temaet FASCINERENDE FORSKNING lægger Forskningens Døgn 2016 op til en varieret præsentation af forskningsfelter fra hardcore naturvidenskabelige temaer til sundhedsvidenskabelige, humanistiske og samfundsfaglige områder.

Professor Robert Goodman, manden bag SDQ-spørgeskemaet, gæster både Christiansborg og Aarhus Universitet

15.03.2016 | Arrangement, Sundhed og sygdom, Offentligheden/Pressen

Nyt center står bag forsker-topmøde

Der er tale om en næsten historisk begivenhed, når to af børnepsykologiens vigtigste profiler, Robert Goodman og Michael Rutter, gæster Danmark for at diskutere børn og unges mentale trivsel. Center for Sundhedssamarbejde ved Aarhus Universitet står bag arrangementet.

Praktiserende læge og professor Flemming Bro vil arbejde på at skabe et bindeled mellem forskning og patienters daglige møde med sundhedsvæsnet. Foto: Lars Kruse, Aarhus Universitet

15.03.2016 | Navnenyt, Forskning, Videnskabelig medarbejder

Forskningsleder tilknyttet som professor på AU

Flemming Bro er tiltrådt et professorat tilknyttet Institut for Folkesundhed, hvor han skal forske i kvalitetsudvikling af almen praksis.

15.03.2016 | Forskning, Offentligheden/Pressen, Ekstern målgruppe

9000 kilometer på en enkelt liter benzin

Så er nedtællingen til dette års verdensmesterskab i kør-langt-på-literen gået i gang. Efter to års intensivt udviklingsarbejde stiller AU nu op med en super effektiv økobil til Shell Eco-Marathon, som løber af stablen i London i juni måned. Målet er at køre næsten 9000 kilometer på det, der svarer til energien fra en enkelt liter benzin.

14.03.2016 | Samarbejde, Alle grupper, Susa

Sundhed er mere end en sund krop

For at løse sundhedsudfordringer i fremtiden, er nøgleordet samarbejde. Samarbejde på tværs af universiteter, virksomheder, borgere og sundhedssektoren. Ifølge professor i almen medicin ph.d. Carsten Obel starter samarbejdet med, at vi forstår sundhed på en ny måde.

14.03.2016 | Administrativt, Alle grupper, Institut for Biomedicin

Ekstraordinært nyhedsbrev om den økonomiske situation

Instituttets økonomi 2017-2019  Der har i dag 14.3.2016 været afholdt ordinært møde i instituttets samarbejdsudvalg, hvor jeg har informeret om at instituttet får en række svære økonomiske udfordringer i 2017-2019. Vi ved endnu ikke hvor stor ubalancen mellem indtægter og udgifter bliver, men vælger alligevel nu at orientere herom. Der…

Viser resultater 51 til 60 ud af 133

Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste