Nyheder

27.02.2017 | Workshop, Offentligheden / Pressen, Health

Temadagen Det moderne familieliv

Den 14. marts inviterer Center for Sundhedssamarbejde ved Aarhus Universitet til temadag om ”Det moderne familieliv” i Aarhus.

Aarhus Universitet har underskrevet en ny myndighedskontrakt. Foto: Søren Kjeldgaard.

27.02.2017 | Forskning, Forskning, Alle grupper

Ny fireårig aftale om AU’s myndighedsbetjening er i hus

Den nye rammeaftale skaber større klarhed om offentliggørelse og tavshedsklausuler i ST’s forskningsbaserede myndighedsrådgivning.

AU er klar med en plan for øget erhvervssamarbejde, som introducerer fem erhvervsudvalg – et tværgående og fire lokalt forankrede.  Foto: Lars Kruse

27.02.2017 | Administrativt, Kompetence- og organisationsudvikling, Alle grupper

AU gearer organisationen til mere erhvervssamarbejde

Fem erhvervsudvalg skal sikre bedre rammer for forskeres og studerendes samarbejde med virksomheder.

24.02.2017 | Administrativt, Videnskabelig medarbejder, Institut for Klinisk Medicin

Nyhedsbrev / Newsletter February 2017

Nyheder og information fra instituttet

24.02.2017 | Konference, Alle grupper, Offentligheden/Pressen

Konference om 0-6 årige børns institutions- og hverdagsliv

Mød en række af Danmarks førende forskere som med oplæg og workshops indgår i en engageret dialog med praktikere fra bl.a. institutioner, forvaltninger og professionshøjskoler om aktuel forskning på småbørnsområdet.

24.02.2017 | Konference, Alle grupper, Hele AU

Professionel dømmekraft - Konference 30. marts 2017

Hvordan styrker forskningsviden læreres og pædagogers professionelle dømmekraft?

Flemming Bro er for nylig tiltrådt et professorat ved Aarhus Universitet, hvor han skal forske i kvalitetsudvikling i almen medicin.

24.02.2017 | Navnenyt, Forskning, Offentligheden / Pressen

”Som fag skal vi træde på speederen nu”

Den akademiske del af faget skal styrkes. Ellers ved vi ikke, hvordan vi bedst forbedrer arbejdet med patienterne i almen praksis. Det mener Flemming Bro, som for nylig tiltrådte et professorat ved Aarhus Universitet, hvor han skal forske i kvalitetsudvikling i almen medicin.

Annelli Sandbæk er for nylig tiltrådt som leder af Forskningsenheden for Almen Praksis i Aarhus. Hun fortsætter samtidig som leder af Sektion for Almen Medicin ved Institut for Folkesundhed, Aarhus Universitet (foto: Lars Kruse, AU Foto).

24.02.2017 | Navnenyt, Forskning, Offentligheden / Pressen

Ny leder af det almenmedicinske miljø i Aarhus: Vi skal ville noget sammen

Annelli Sandbæk er ny leder af Forskningsenheden for Almen Praksis i Aarhus. Hun vil skabe et fagligt miljø, som er præget af nysgerrighed, respekt og dialog. Og så drømmer hun om en ”frikommune”, hvor vi kan afprøve nye organisationsformer for sundhedssystemet.

Erhversudvalget på Health skal styrke fakultetets samarbejde med erhvervsliv og offentlige institutioner, både på forsknings- og uddannelsesområdet. Foto:Lars Kruse

24.02.2017 | Ledelsen, Offentligheden/Pressen, Health

Health opretter erhvervsudvalg

Der er potentiale for vækst og udvikling i universiteternes samarbejde med omverdenen. Et nyetableret erhvervsudvalg på Health skal styrke samarbejdet med private og offentlige virksomheder, både når det gælder forskning og uddannelse.

Sæt dig ind i en kæmpe megafon af træ og oplev naturens lyde, som du aldrig har hørt dem før. De 3 specialbyggede megafon-skulpturer kan opleves i Øen i Indelukket, ved Åhave Allé i Silkeborg fra den 7. april – den 20. august 2017. Værket er en del af projektet ”The Overheard”, som to AU-forskere står bag.

23.02.2017 | Videnudveksling, Alle grupper, Hele AU

AU-forskere laver lydkunst i Kulturbyen

Du kender lyden af en bil. Og lyden af P3. Men har du nogensinde lagt mærke til alle lydene i en skov? Eller lyden af ingenting? To forskere fra Aarhus Universitet vil åbne vores ører for lydenes mangfoldige verden.

Viser resultater 1 til 10 ud af 110

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste