Nyheder

Også efter 9/11 blev flere danskere diagnosticeret med belastnings- og tilpasningsreaktioner, men lektor Søren Dinesen Østrgaard forklarer, at reaktion var fire gange så kraftig, efter terrorangrebet i Oslo 22. juli 2011 - hvor billedet er taget - formentlig fordi Norge er tættere på. Foto: Colourbox.

17.07.2017 | Forskning, Sundhed og sygdom, Offentligheden/Pressen

Breivik-terrorangrebet gjorde danskere psykisk syge

Terrorangreb påvirker vores psykiske helbred, også selvom terroren foregår i andre lande. Efter Breivik-massakren på den norske ø Utøia i sommeren 2011 steg antallet af danskere diagnosticeret med belastnings- og tilpasningsreaktioner (herunder PTSD), viser ny forskning fra Aarhus og Københavns universiteter.

14.07.2017 | Navnenyt, Forskning, Alle grupper

New face at MIB: Marcin Zarzycki

Polish medical student spends summer at MIB.

13.07.2017 | Administrativt, Administration (Faglighed), Teknisk/administrativ medarbejder

Nyhedsbrev 11 fra Institutlederen

Sidste nyhedsbrev inden ferietiden slår igennem. Jeg håber, I får/har en god ferie – den er i hvert fald velfortjent. Jeg værdsætter den store indsats, der dagligt bliver leveret af alle medarbejdere for at gøre IOOS til en god, velfungerende og visionær arbejdsplads at være en del af både som medarbejder, studerende, elev og patient.

12.07.2017 | FEAP

Tirsdagsmøde: Velkommen tilbage fra ferie

Mødeleder: NN

Health-uddannelserne er populære igen i år. Både det samlede ansøgertal og antallet af 1. prioritetsansøgninger er steget siden 2016. Foto: Lars Kruse

12.07.2017 | Uddannelse, Institut for Klinisk Medicin, Videnskabelig medarbejder

Ansøgertal: Health hitter igen

De sundhedsvidenskabelige uddannelser på Aarhus Universitet er populære igen i år. Både det samlede ansøgertal og antallet af 1. prioritetsansøgninger til Healths uddannelser er steget, og det er særligt uddannelserne i Medicin og Odontologi, der tiltrækker de mange ansøgere. Det viser årets KOT-ansøgertal.

11.07.2017 | Forskning, CFIN, CFIN

PhD course: The neural basis of brain information processing and behaviour: Synapses, cells, circuits

A course offered in collaboration with Sino-Danish Center for Education and Research and Institute of Biophysics, Chinese Academy of Sciences, Beijing and the Graduate School of Health, Aarhus University.

10.07.2017 | Ph.d.-forsvar, Sundhed og sygdom, Offentligheden/Pressen

Forskningssymposium og ph.d.-forsvar: Mental and physical multimorbidity

Oplæg af professor og læge Susan Smith fra RCSI General Practice og HRB Centre for Primary Research, Royal College of Surgeons in Ireland, samt professor Peter Bower fra Centre for Primary Care, University of Manchester, United Kingdom. Herefter ph.d.-forsvar ved Anders Prior fra Forskningsenheden for Almen Praksis, Institut for Folkesundhed,…

Foto: Jesper Rais / AU Kommunikation

07.07.2017 | Administrativt, Administration (Faglighed), Alle grupper

Succes for AU-studerende ved VM i orienteringsløb

Hele seks AU-studerende har været i vælten til VM i Orienteringsløb i Estland, der sluttede fredag. Det blev til en guldmedalje og to sølv til det danske hold.

07.07.2017 | Arrangement, Teknisk/administrativ medarbejder, Studier på Health

Lamo-møde

Møde

07.07.2017 | Møde, Teknisk/administrativ medarbejder, Institut for Folkesundhed

Møde i Institutledelsesgruppen

Viser resultater 1 til 10 ud af 26

1 2 3 Næste