Arkiv

01.09.2017 | Arrangement

Videndelingsmøde

Nyt om fusionen v. Siri Beier Jensen + et fagligt tema, som præsenteres af en medarbejder.

30.08.2017 | Arrangement

Aarhus i bevægelse // Bevægelse i Aarhus

Aarhus i bevægelse // Bevægelse i Aarhus er en workshop for magistratsledelsen i Teknik og Miljø samt Sundhed og Omsorg i Aarhus Kommune med fokus på, hvordan kommunen kan arbejde med sundhed, bevægelse og byrumsudvikling i et fremtidsperspektiv.

Også efter 9/11 blev flere danskere diagnosticeret med belastnings- og tilpasningsreaktioner, men lektor Søren Dinesen Østrgaard forklarer, at reaktion var fire gange så kraftig, efter terrorangrebet i Oslo 22. juli 2011 - hvor billedet er taget - formentlig fordi Norge er tættere på. Foto: Colourbox.

17.07.2017 | Forskning

Breivik-terrorangrebet gjorde danskere psykisk syge

Terrorangreb påvirker vores psykiske helbred, også selvom terroren foregår i andre lande. Efter Breivik-massakren på den norske ø Utøia i sommeren 2011 steg antallet af danskere diagnosticeret med belastnings- og tilpasningsreaktioner (herunder PTSD), viser ny forskning fra Aarhus og Københavns universiteter.

14.07.2017 | Navnenyt

New face at MIB: Marcin Zarzycki

Polish medical student spends summer at MIB.

13.07.2017 | Administrativt

Nyhedsbrev 11 fra Institutlederen

Sidste nyhedsbrev inden ferietiden slår igennem. Jeg håber, I får/har en god ferie – den er i hvert fald velfortjent. Jeg værdsætter den store indsats, der dagligt bliver leveret af alle medarbejdere for at gøre IOOS til en god, velfungerende og visionær arbejdsplads at være en del af både som medarbejder, studerende, elev og patient.

12.07.2017 | FEAP

Tirsdagsmøde: Velkommen tilbage fra ferie

Mødeleder: NN

Health-uddannelserne er populære igen i år. Både det samlede ansøgertal og antallet af 1. prioritetsansøgninger er steget siden 2016. Foto: Lars Kruse

12.07.2017 | Uddannelse

Ansøgertal: Health hitter igen

De sundhedsvidenskabelige uddannelser på Aarhus Universitet er populære igen i år. Både det samlede ansøgertal og antallet af 1. prioritetsansøgninger til Healths uddannelser er steget, og det er særligt uddannelserne i Medicin og Odontologi, der tiltrækker de mange ansøgere. Det viser årets KOT-ansøgertal.

11.07.2017 | Forskning

PhD course: The neural basis of brain information processing and behaviour: Synapses, cells, circuits

A course offered in collaboration with Sino-Danish Center for Education and Research and Institute of Biophysics, Chinese Academy of Sciences, Beijing and the Graduate School of Health, Aarhus University.

10.07.2017 | Ph.d.-forsvar

Forskningssymposium og ph.d.-forsvar: Mental and physical multimorbidity

Oplæg af professor og læge Susan Smith fra RCSI General Practice og HRB Centre for Primary Research, Royal College of Surgeons in Ireland, samt professor Peter Bower fra Centre for Primary Care, University of Manchester, United Kingdom. Herefter ph.d.-forsvar ved Anders Prior fra Forskningsenheden for Almen Praksis, Institut for Folkesundhed,…

Foto: Jesper Rais / AU Kommunikation

07.07.2017 | Administrativt

Succes for AU-studerende ved VM i orienteringsløb

Hele seks AU-studerende har været i vælten til VM i Orienteringsløb i Estland, der sluttede fredag. Det blev til en guldmedalje og to sølv til det danske hold.

Viser resultater 1 til 10 ud af 5696

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste