Arkiv

29.06.2017 | Konference

Psykiatriens 12. Forskningsdag

På vegne af Psykiatrien i Region Midtjylland og Aarhus Universitet vil vi gerne invitere til Psykiatriens 12. Forskningsdag den 2. november 2017 fra kl. 12:00 til 18:30 på Aarhus Universitetshospital, Risskov.

28.06.2017 | Bevillinger og priser

Brug urban data og skab digitale løsninger for din by

OrganiCity Call'et er åbent, og det er nu muligt - også for studerende - at søge op til 60.000 Euro til at kickstarte eksperimenter, der bruger urban data og finder sted i en af OrganiCitys tre testbyer: Aarhus, London eller Santander.

Aarhus Universitet ønsker fair konkurrence om myndighedsbetjening. Foto: Lars Kruse.

28.06.2017 | Forskning

Konkurrenceudsættelse af myndighedsbetjening overrasker Aarhus Universitet

Aarhus Universitets myndighedsrådgivning giver politikerne et stærkt videngrundlag og er en god forretning for samfundet. Derfor kommer det bag på universitetet, at området nu konkurrenceudsættes.

28.06.2017 | Administrativt

God sommerferie!

Sommerferien banker på, kufferter pakkes, og rejseplaner er lagt frem. Selv har jeg endnu ikke besluttet mig for, hvor turen går hen. Til gengæld er jeg bedre forberedt, når det gælder administrationens rejseplaner. Jeg vil derfor - i denne sidste blog inden sommerferien - bruge lidt tid på at se på den rejse, vi sammen har tilbagelagt siden…

27.06.2017 | Forskning

Der er muligheder for landbrug i Grønland

Global opvarmning bevirker, at Grønland får længere og varmere somre. Det forhold kan åbne nye muligheder for at drive landbrug – men der mangler viden om alt fra optimale dyrkningsmetoder til gode løsninger på logistik og bæredygtig anvendelse af energi.

27.06.2017 | Konference

Circular Economy 2017

The concept of circular economy has recently moved from specialized academic settings to the circles of decision makers. Not only has the concept been popularized by the Ellen MacArthur Foundation, it has also been anchored into institutional thinking, as for example through the EU Commission’s Circular Economy Package of 2015.

Studienævnet for medicin skal nu sammenholde medicinuddannelsen med den nye vision og tage stilling til, om uddannelsen skal ændres. Foto: Jesper Rais/AU.

27.06.2017 | Videnskabelig medarbejder

Sådan ser den nye vision for medicinuddannelsen ud

De seneste måneder er der blevet tænkt mange tanker om, hvordan medicinuddannelsen bedst uddanner fremtidens læger. Processen, som bl.a. har involveret studerende, kursusledere og aftagere, er nu mundet ud i en færdig vision og et strategisk grundlag for uddannelsen.

Healths nye ansættelsesprocedurer for VIP skal være smidigere og hurtigere. Det viser en netop gennemført evaluering og audit. Foto: Colourbox.

27.06.2017 | Administrativt

Ansættelsesprocedurer skal være smidige

Evalueringen af Healths nye ansættelsesprocedurer viser bl.a. behov for mere fleksible og enkle arbejdsgange og hurtigere processer, når en ny VIP skal ansættes på fakultetet.

PPT fra Health er tilgængelig for alle medarbejdere.

26.06.2017 | Administrativt

Værsgo: Health-PPT-skabelon til fri afbenyttelse

Generel information og fakta om Health er nu samlet i ny PowerPoint-præsentation, som alle ansatte har adgang til.

Viser resultater 31 til 40 ud af 5696

Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste