Arkiv

12.06.2017 | Ph.d.-forsvar

Ph.d.-forsvar: Morten Nørgaard Andersen

Tumor-associated Macrophages in Multiple Myeloma: Novel Targets for Tailored Therapy

12.06.2017 | Ph.d.-forsvar

Ph.d.-forsvar: Anne Nakano

Incident heart failure: Studies on a nationwide quality improvement initiative

Den øgede dødelighed hos 10 års-overleverne skyldes enten at sygdommen progredierer, og forkalkningen af karrene tiltager, eller at det indopererede materiale begynder at svigte. Under alle omstændigheder er der grund til at vurdere de enkelte patienter efter ti år, siger Kasper Adelborg.

09.06.2017 | Forskning

Mange gode år efter en bypass-operation i hjertet – men efter 10 år sker der noget

Sandsynligheden for at leve videre efter en bypass-operation i hjertet er tæt på at være den samme som hos befolkningen i øvrigt, når man er kommet igennem selve indgrebet. Men efter 8-10 år stiger dødeligheden, viser et registerstudie fra Klinisk Epidemiologisk Afdeling ved Aarhus Universitet.

09.06.2017 | Forskning

Uddannelse vinder over elitesporten

Idrætsklasser skaber rum for, at skole og sport kan gå op i en højere enhed. Alligevel er tendensen, at unge sportstalenter i overgangen til ungdomsuddannelse prioriterer skolen højere end sporten. Det rammer idrætsklubberne, der som del af deres tiltræknings- og fastholdelsesstrategi må give endnu mere plads til de unges uddannelse. Sådan lyder…

08.06.2017 | Arrangement

Dekanen besøgte IOOS

Dekan Lars Bo Nielsen er på rundtur i fakultetets fagmiljøer, og i maj kom turen til IOOS, hvor han blev vist rundt på hele instituttet. Ud over et sandt viden-bombardement om instituttets virke og forcer blev Lars Bo Nielsen også iført hårnet, fik testet smertetærskel og blev stillet spørgsmål om den arvede fusion.

10 forskernetværk har til sammen fået 3,3 mio. kr. fra universitetet. Foto: Jesper Rais

08.06.2017 | Bevillinger og priser

Støtte til ti interdisciplinære netværk

10 forskernetværk har til sammen fået 3,3 mio. kr. fra universitetet. Midlerne går til at fremme forskernetværk på tværs af fakulteterne på Aarhus Universitet.

07.06.2017 | Arrangement

Folkemødet 2017

Folkemødet 2017 afholdes fra den 15. til den 18. juni i Allinge på Bornholm. Igen i år deltager Center for Sundhedssamarbejde med flere aktiviteter bl.a. to debatter med fokus på demens og det moderne familieliv.

Det gode skib Aurora er ramme for AU's events på folkemødet på Bornholm. Foto: Lars Kruse/AU.

07.06.2017 | Arrangement

Health på folkemødet: Debat om sundhedsdata og peptalk om epidemier

Skal forskerne have fri adgang til sundhedsdata, og hvordan begrænser vi dødelige epidemier med forskning? Sådan lyder overskrifterne for Healths events på folkemødet på Bornholm.

07.06.2017 | Arrangement

Seminar om fremtidens sundhed

Center for Sundhedssamarbejde inviterede den 9. maj indenfor til et eksklusivt seminar, hvor fremtidens sundhed og brugen af sundhedsdata blev debatteret.

06.06.2017 | Administrativt

Sommerens åbningstider for Internationalt Center

Internationalt Center og de offentlige myndigheder har begrænsede åbningstider og lavere bemanding over sommeren.

Viser resultater 41 til 50 ud af 5644

Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste