Arkiv

20.11.2017 | Administrativt

Her er resultatet af universitetsvalg 2017

Se resultatet af dette års universitetsvalg, hvor alle studerende på AU kunne stemme nye studenterrepræsentanter ind i AU's bestyrelse, akademiske råd og studienævn, mens ph.d.-studerende også kunne stemme til AU's ph.d.-udvalg. Herudover kunne VIP’ere i år stemme til studienævn og ph.d.-udvalg.

20.11.2017 | Administrativt

Her er resultatet af universitetsvalg 2017

Se resultatet af dette års universitetsvalg, hvor VIP’ere kunne stemme til studienævn og ph.d.-udvalg. Herudover kunne de studerende på AU stemme nye studenterrepræsentanter ind i AU's bestyrelse, akademiske råd og studienævn, mens ph.d.-studerende kunne stemme til AU's ph.d.-udvalg.

20.11.2017 | Ph.d.-forsvar

Ph.d.-forsvar: Stine Aarhus Mikkelsen

Mutational studies of structure-function relationship in the mammalian flippase ATP8A2 and SERCA - “The giant substrate problem” of flippases and the mechanism underlying Darier Disease mutation E917K"

20.11.2017 | Arrangement

CFIN & MIB Guest Talk: Professor Catherine Tallon-Baudry

Professor Catherine Tallon-Baudry from the Visual Cognition Group at the Laboratoire de Neurosciences Cognitives (LNC) in Paris is visiting Aarhus and will give a CFIN & MIB Guest Talk

20.11.2017 | Arrangement

Inspiration, vejledning, overblik - kom til Kandidatdag på Aarhus Universitet d. 23. november 2017

Er du bachelorstuderende, og har du brug for inspiration, vejledning og overblik i forbindelse med dit kandidatvalg? AU udbyder flere end 100 kandidatuddannelser - vi har også en til dig.

20.11.2017 | Navnenyt

Ole Bækgaard bliver ny leder af Institut for Folkesundhed

Fra årsskiftet tiltræder den 56-årige professor Ole Bækgaard Nielsen som leder af Institut for Folkesundhed. Med ham får instituttet både en person ’udefra’ og et menneske med indgående kendskab til kulturen og ledelsesarbejdet på Health.

Som medlem af The Guild – et europæiske netværk for 19 forskningsintensive universiteter – er Aarhus Universitet medafsender af et manifest, der slår fast, at Europas fremtid og velfærd kræver flere investeringer og mere samarbejde på tværs af grænser.

17.11.2017 | Politik og strategi

Brexit eller ej – viden skal flyde frit i hele Europa

Det europæiske universitetsnetværk GUILD har udsendt en erklæring, der opfordrer til, at forhandlingerne om Brexit beskytter samarbejdet mellem de europæiske universiteter.

Foto: Lars Kruse

17.11.2017 | Bevillinger og priser

Søg midler til bekæmpelse af kønsbias på Aarhus Universitet

Udvalget for Forskning og Eksternt Samarbejde har offentliggjort et opslag på 450.000 kr. til initiativer, der kan reducere kønsbias i forskningsmiljøerne.

17.11.2017 | Arrangement

AU udstiller interdisciplinær forskning i Europa Parlamentet

I denne uge er AU aktuelt med en interdisciplinær udstilling om resistensforskning lige midt i Europa Parlamentet. Professor Jens Seeberg står i spidsen for udstillingen, som er organiseret i samarbejde med Midtjyllands EU-kontor i Bruxelles.

17.11.2017 | Forskning

Vejen til viden er brolagt med åbenhed

300 kliniske forskere fik motioneret nysgerrigheden ved ’the 1st Annual Research Meeting’ på Institut for Klinisk Medicin. Målet var at blive klogere på de andres forskning, dele erfaringer – også om det svære – for derigennem at stimulere til nye samarbejder på tværs. Se videoen og hør, hvad folk tog med derfra.

Viser resultater 41 til 50 ud af 6143

Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste