Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Arkiv

06.11.2019 | Møde

Institutledelsesmøde

06.11.2019 | Møde

Institutledelsesmøde

06.11.2019 | Møde

Institutledelsesmøde

05.11.2019 | Forskning

Nye kobberbatterier skal lagre solens energi

En af fremtidens mest effektive lagringsteknologier skal udvikles i Danmark. Ingeniørhøjskolen Aarhus Universitet har fået en bevilling på 30 millioner kroner til at bygge den næste generation af flowbatterier baseret på kobber.

05.11.2019 | Konference

High Tech - Human Leadership

Hvordan kan humanistiske kompetencer skabe bedre ledelse? I en tid med større fokus på, at beslutninger ikke blot lever op til juraens retningslinjer, men også skal være etisk forsvarlige, er der behov for bedre ledelse, hvor man er i øjenhøjde med medarbejderne. Der stilles større krav om tillid, etik og ordentlighed fra både ledere og…

05.11.2019 | Arrangement

Join the TAPAS hackathon 22-23 November

Develop ideas, concepts and product ideas using positioning data with other creative minds.

05.11.2019 | Arrangement

Lead The Future

Join us at Aarhus University, where 4 talented female leaders will tell their personal stories about being a woman in a leadership position. The role models will talk about their choice of education, their career path, the choice to become a leader and what their dreams and ambitions are for the future. The women can give you inspiration for where…

Thomas Jakobsen vil vha. medicin mod knogleskørhed forlænge hofteprotesers holdbarhed. Foto: Line Bloch Klostergaard, Aalborg Universitetshospital.

05.11.2019 | Navnenyt

Ny doktors forskning hjælper patienter med slidgigt

Overlæge og ny dr.med. Thomas Jakobsen fra Aarhus Universitet, Aarhus Universitetshospital og Aalborg Universitetshospital har i sin doktordisputats undersøgt, hvordan levetiden for kunstige hofteproteser kan forlænges. Det kan komme patienter med slidgigt til gode i form af færre operationer.

Per Kallestrup, leder af Forskningsenheden for Almen Praksis i Aarhus, fortæller her om tre ting, der har formet ham som læge og person (foto: Lars Kruse, AU Foto).

05.11.2019 | Navnenyt

”There is so much you don’t understand. But you try so hard!”

Tidsskriftet Practicus har givet mig den udfordrende opgave at bringe tre nedslag, der har været udslagsgivende for mit (læge)liv. Mens livet leves forlæns, er det ganske vist, at det forstås baglæns. Derfor er det vigtigt at dvæle ved afgørende fundamenter, selvom det er komplementære forløb og relationer, der udvikler sig over tid.

05.11.2019 | Navnenyt

Erhvervsdirektør skal lede markant strategisk satsning på AU

AU’s satsning på erhvervs- og innovationsaktiviteter får et afgørende skub fremad med ansættelsen af en direktør, som skal lede et nyoprettet indsatsområde og indgå i universitetets centrale erhvervsudvalg bestående af universitetsledelsen.

Viser resultater 51 til 60 ud af 8377

Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste