Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Arkiv

07.05.2019 | Administrativt

Har du ønsker til en ny webshop på AU?

Sælger du kompendier og bøger, udlåner nøgler - eller håndterer depositum via AU webshop i dag? Så kan du have specifikke ønsker til, hvad et nyt system gerne skulle kunne håndtere. AU skal have ny webshop – og i maj måned kan du melde ønsker ind til det nye system.

07.05.2019 | Administrativt

Ny og forbedret AU Translate

Hvis du har brug for hjælp til oversættelse fra dansk til engelsk, kan du med fordel bruge den nye og forbedrede version af AU Translate. AU Translate fungerer på samme måde som fx Google Translate, men er en sikker løsning, der er baseret på AU’s egne termbaser og oversættelseshukommelser, og som oversætter til et mere flydende engelsk.

03.05.2019 | Møde

Medarbejdermøde

I forlængelse af konferencen om kønsbalance den 8. marts ønsker universitetsledelsen at se mærkbare forbedringer i kønsbalancen på AU. Foto: Anders Hylander.

03.05.2019 | Forskning

AU’s nye udvalg for diversitet og ligestilling tager form

Aarhus Universitet får et centralt udvalg for diversitet og ligestilling på Aarhus Universitet. Rektor og prorektor står i spidsen for udvalget.

Professor Michael Dahl fremlægger visionerne for AU's iværksætterindsats. Foto: Jakob Søndergaard, Studentervæksthus Aarhus

03.05.2019 | Politik og strategi

Planer for iværksætteri på AU tager konkret form

Rammerne for mere iværksætteri på AU er ved at blive fastlagt. En arbejdsgruppe på området har nu løftet sløret for de første visioner for, hvordan AU opruster på iværksætteri.

02.05.2019 | Seminar

Neuroscience/Dandrite Workshop

Neuroscience/Dandrite workshop on Parkinson’s disease and alpha-synuclein

I forbindelse med SDG-konferencen på AU i februar 2019 annoncerede Udvalget for Forskning og Eksternt Samarbejde, at man ville støtte 2-3 netværk baseret på partnerskaber mellem AU, offentlige myndigheder og erhvervslivet. 
Foto: Lars Kruse, AU Foto

02.05.2019 | Bevillinger og priser

AU støtter forskningsnetværk, der skal bidrage til FN’s Verdensmål

To nye netværksprojekter på Aarhus Universitet er dedikeret til at bidrage med viden, som kan klæde samfundet bedre på til at nå FN’s Verdensmål – de såkaldte SDG’er. Netværkene er støttet af Udvalget for Forskning og Eksternt Samarbejde på AU med 1 mio. kr. hver.

02.05.2019 | Ph.d.-forsvar

Ph.d.-forsvar: Mats Høy Bue

Bone, intervertebral disc and subcutaneous adipose tissue pharmacokinetics of vancomycin obtained by microdialysis.

Bente Kjær Lyngsøe forsvarer sin ph.d.-afhandling om depression hos moderen og børns helbred onsdag d. 15. maj 2019 på Aarhus Universitet.

02.05.2019 | Forskning

Ph.d.-afhandling undersøger sammen­hængen mellem depression hos mor og børns helbred

Depression er en af de hyppigste mentale lidelser på verdensplan, og cirka hver femte kvinde rammes af symptomer i forbindelse med graviditet. Det kan give en række udfordringer for børnene, viser en ny ph.d.-afhandling fra Aarhus Universitet.

Karen Busk Nørøxe forsvarer sin ph.d.-afhandling ”Well-being in general practitioners and quality in healthcare” på Aarhus Universitet torsdag den 9. maj 2019 kl. 14.00.

01.05.2019 | Forskning

Ny ph.d.-afhandling: Udbrændthed hos lægen kan påvirke behandlingen af patienten

Trivslen hos den praktiserende læge kan påvirke kvaliteten af sundhedsydelserne og dermed også omkostningseffektiviteten i sundhedsvæsenet. Det viser en ny ph.d.-afhandling fra Aarhus Universitet.

Viser resultater 51 til 60 ud af 7877

Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste