Arkiv

Forskergruppen omkring Jens Erik Nielsen-Kudsk arbejder også med at udvikle nye medicinske metoder og kateterteknikker til at behandle patienter med akutte lungeblodpropper. Denne nye metode skal være med til at forbedre behandlingen af akutte lungeblodpropper. Foto: Lars Kruse/AU.

28.09.2017 | Navnenyt

Ny professor skal styrke indsatsen mod hjertesygdomme

Aarhus Universitet og Aarhus Universitetshospital har ansat overlæge, dr. med. Jens Erik Nielsen-Kudsk i et professorat. Hans forskning sigter mod at forbedre behandlingen af patienter med forkammerflimren, patienter med kunstige hjerteklapper og patienter med lungeblodpropper.

Christian Kanstrup Holm får Milstein Young Investigator Award for sit bidrag til grundforskning. Foto: Jesper Rais/AU.

28.09.2017 | Navnenyt

International pris går til ung AU-forsker

Christian Kanstrup Holm, forsker på Institut på Biomedicin på Aarhus Universitet, modtager Milstein Young Investigator Award for sit bidrag til grundforskning.

Klinisk professor Karen-Lise Garm Spindler. Foto: Privat.

28.09.2017 | Navnenyt

AU og AUH får ny professor i kræftbehandling

Karen-Lise Garm Spindler er tiltrådt som klinisk professor på AU og AUH. Hendes forskning sigter mod forbedre resultaterne og reducere bivirkninger ved kemoterapi og strålebehandling af kræft i mave- og tarmkanalen.

Ph.d., lektor Karin Lykke-Hartmann. Foto: Privat.

28.09.2017 | Navnenyt

Biomedicinsk forsker får international bevilling

Karin Lykke-Hartmann fra Institut for Biomedicin på Aarhus Universitet har netop modtaget et økonomisk skulderklap for sin forskning i halvsidige lammelser hos børn.

Ph.d.-studerende Marianne Hjorth Skorstengaard.

28.09.2017 | Ph.d.-forsvar

Ph.d.-forsvar: Marianne Hjorth Skorstengaard

Advance care planning - A way to improve end-of-life care?

27.09.2017 | Talentudvikling

Ny karriereplatform for yngre forskere er i luften

Aarhus Universitet har gjort det nemmere for unge forskere at planlægge et karriereforløb. Et nyt, omfattende karriereudviklingsprogram og en ny fælles platform er blandt de tiltag, som nu er frit tilgængelige for unge forskere.

27.09.2017 | Administrativt

Nyhedsbrev 77 fra september 2017

Kære alle Hermed sidste nyt

26.09.2017 | Forskning

Nyt forskningscenter samler fokus på fremtidens fødevarer

Efterspørgslen på fødevarer stiger, mens forbrugernes tillid til maden daler. Verdens befolkning vokser hvert år med at antal svarende til Tysklands indbyggerantal, og det stiller krav til fremtidens fødevareproduktion, hvis der skal være mad nok til fremtiden. Med et nyt strategisk forskningscenter for fødevareforskning sætter Aarhus Universitet…

26.09.2017 | Forskning

Klar sammenhæng mellem kvælstofudnyttelse og grundvandskvalitet

Kvælstofoverskud fra landbruget har en klar effekt på det øvre iltede grundvands kvælstofstatus, viser danske data, der spænder over 70 år.

26.09.2017 | Forskning

Aarhus Universitet vil øge den digitale forståelse

De sidste 50 års fremskridt indenfor elektroniske teknologier har fundamentalt ændret vores samfund globalt, og haft radikal betydning for industri og erhverv. Den digitale ’revolution’ er i fuld gang, og vil kun eskalere de kommende år. Danmark står godt i forhold til at være med i front, og med etableringen af et strategisk forskningscenter vil…

Viser resultater 61 til 70 ud af 6004

Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste