Arkiv

Der er nu regler for, hvor vi må bestille eksterne oversættelser på Health.

27.11.2017 | Administrativt

Fra dansk til engelsk – nye regler for brug af eksterne oversættere

Universitetets udbud på oversættelse er afsluttet, og resultatet er en ny indkøbsaftale, som dækker al ekstern oversættelse. På Health er der indgået en fast aftale med to freelance-oversættere, som fremover skal levere alle fakultetets og institutternes eksterne oversættelser fra dansk til engelsk.

26.11.2017 | Forskning

Aarhus Universitet tager kritik af myndighedsrådgivning alvorligt

Berlingske Tidende bragte lørdag den 25. november en artikel, hvori en tidligere medarbejder ved universitetet, Bjørn Molt Petersen, kritiserer de beregninger, som Aarhus Universitet leverede i forbindelse med vedtagelse af Landbrugspakken.

Flere eksperter spår, at fremtidens arbejdsmarked bliver mere foranderligt, og at den enkelte medarbejder derfor vil skulle skifte spor flere gange i løbet af sit arbejdsliv. Foto: Lars Kruse

24.11.2017 | Administrativt

Efter- og videreuddannelse kommer til at fylde mere i uddannelseslandskabet

Fælles konference med eksterne oplægsholdere satte fokus på nye behov og udviklingsmuligheder for Aarhus Universitets efter- og videreuddannelsesområde.

24.11.2017 | Arrangement

MIB guest talk: Rosie Kay

Rosie Kay, Artistic Director and Research Associate to the University of Oxford, visits MIB and gives talk on her research.

Nedsat arm- og håndfunktion er en stor belastning for den enkelte patient og for samfundet generelt. Der er derfor stort behov for at gøre rehabiliteringen mere effektiv, og virtuel træning kan ifølge Iris Brunner være en af mulighederne.

24.11.2017 | Forskning

Virtuel træning afhjælper skader efter en blodprop i hjernen

Genoptræning af hænder og arme efter slagtilfælde behøver ikke kun at være traditionel ergo- og fysioterapi. Forsker Iris Brunner fra Aarhus Universitet viser i et nyt forskningsprojekt, at virtuel træning ved en computer er et velegnet supplement til traditionel træning.

24.11.2017 | Forskning

New publication in Brain

A new study by the Neuroinformatics group at CFIN performed in collaboration with Harvard Medical School and Massachusetts General Hospital enables earlier detection of cerebral Adrenoleukodystrophy.

Magdalena Janina Laska fra Institut for Biomedicin og Institut for Klinisk Medicin får 500.000 kr. fra NEYE Fonden til at udvikle en rekombinant vaccine.

24.11.2017 | Bevillinger og priser

Bevilling: Kan forhistoriske virusrester i vaccineform bruges til kræftbehandling?

Lektor og ph.d. Magdalena Janina Laska fra Aarhus Universitet og Aarhus Universitetshospital får 500.000 kr. fra NEYE Fonden til sin forskning i endogene retrovirus. Målet er at udvikle en vaccine, der kan bruges i behandling af kræft.

23.11.2017 | Forskning

Indførelsen af kræftpakkeforløb har positiv indflydelse på prognosen

Noget tyder på, at henvisning fra almen praksis for symptomatiske kræftpatienter til kræftpakker betyder noget for prognosen. Henry Jensen, postdoc ved CaP, har publiceret studiet i BMC Cancer.

23.11.2017 | Kursus

Entrepreneurial training for Junior Researchers

Organised by the Junior Researcher Development Programme and Science for Society

23.11.2017 | Ph.d.-forsvar

Ph.d.-forsvar: Kasper Lisager Jønsson

Innate viral sensing and immune modulation by IFI16 and STING

Viser resultater 81 til 90 ud af 6224

Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste