Arkiv

Leif Østergaard står bag Aarhus Research Center for Brain Aging and Dementia, som skal efterprøve en ny teori om årsagerne til alderssvækkelse og demens.

03.01.2019 | Navnenyt

Demensforsker modtager ti millioner kroner

Det er Leif Østergaard fra Aarhus Universitet og Aarhus Universitetshospital, der har modtaget bevillingen fra Velux Fonden. Den skal bruges til teste en ny teori om årsagerne til alderssvækkelse og demens.

02.01.2019 | Forskning

AU er med i nyt Øresund-Kattegat-Skagerak EU Life Science-netværk

Gregers Rom Andersen og Poul Nissen fra Institut for Molekylærbiologi og Genetik er med i et nyt treårigt EU-projekt for Øresund-Kattegat-Skagerak (ØKS)-området, der har fået en bevilling fra EU på 3,6 million Euro (ca. 27 mio. kr.).

21.12.2018 | Forskning

AU synger trestemmigt med stjernerne

En aarhusiansk ambition om et verdensomspændende teleskop-projekt får nu sit tredje teleskop. Det sker, når Australien opfører et observatorie med bevillinger fra fem australske universiteter, AU og Carlsbergfondet. Observatoriet forventes at hente de første målinger ned i slutningen af 2019.

21.12.2018 | Administrativt

Nyhedsbrev 91 december 2018

Kære alle Så er det jul igen, og i ledergruppen vil vi benytte lejligheden til at takke for jeres fremragende indsats i 2018. For der er meget at glæde sig over. Vores forskning og uddannelse er på et et imponerende niveau, som vi vil styrke yderligere ved at nytænke forskningsmiljøerne – mere om det herunder. Og næste år venter et hav af nye,…

21.12.2018 | Seminar

Joint Research Presentations: Extended Fellows' Seminar

Short 6-minute research presentations by all AIAS Fellows.

21.12.2018 | Seminar

AIAS Fellows' Seminar: Andrew Faulkner

Transforming the Canon. Early Christian Poetry and the Graeco-Roman Literary Tradition

21.12.2018 | Forskning

AU med i nyt center for rum-iværksættere

Et nyt center til knap 50 millioner skal blandt andet levere teknologisk og forretningsmæssig rådgivning til 40 start-ups med et potentiale på op til 400 nye højteknologiske jobs. Uddannelses- og Forskningsministeriet, Industriens Fond og ESA samt AAU, DTU og AU støtter centeret for rum-iværksættere.

21.12.2018 | Seminar

Paneldebat om forskningsfrihed

Aarhus Universitet inviterer til offentlig debat om konklusionerne af rapporten om forskningsfrihed blandt medarbejderne.

Med de nye større enheder kan instituttets forskere bedre agere samlet over for det internationale forskningsmiljø, fonde og erhvervsliv, siger professor Søren Paludan, der er ny viceinstitutleder for forskning. Foto: AU
Institutleder Thomas G. Jensen ser et stort potentiale i den måde, forskningen fremover organiseres på - og han er taknemmelig for, at Søren Paludan nu træder ind i ledelsen. Foto: AU.

21.12.2018 | Forskning

Institut for Biomedicin styrker forskningsmiljøerne

1. januar ændrer Institut for Biomedicin sin ledelse og organisation. Målet er at styrke forskningen, og midlet bliver fire overordnede forskningstemaer, der skal skabe større synlighed udadtil og bedre tilhørsforhold indadtil. Samtidig træder professor Søren Paludan ind i ledelsen som viceinstitutleder for forskning.

20.12.2018 | Kursus

8-ugers MBKT-kursus, Aarhus

MBKT-kursus otte mandage fra den 4/3 2019. MBKT-programmet henvender sig til dig, der har eller har haft depression, og som ønsker at forebygge tilbagefald af depression. Du vil ved start af forløb få en individuel samtale og ved afslutning af forløbet udarbejdes en individuel behandlingsplan. Du vil lære teknikker til at lindre mistrivsel og…

Viser resultater 81 til 90 ud af 7507

Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste