Arkiv

11.06.2018 | Ph.d.-forsvar

Ph.d.-forsvar: Steven Brantlov

Bioelectrical Impedance Analysis (BIA) in Paediatrics – Clinical Aspects of BIA in Children with Nephrotic Syndrome and the Importance of Standardised Measurements

Health er igen at finde på årets Folkemøde på Bornholm. I år med debat om medicinsk cannabis og foredrag om hjerteforskning.

07.06.2018 | Arrangement

Medicinsk cannabis og hjertefortællinger på Folkemødet 2018

Hvad vejer tungest: Gribende anekdoter eller evidens? Health inviterer til folkemødedebat om medicinsk cannabis på recept.

07.06.2018 | Administrativt

Nye regler vedr. bibeskæftigelse til forskere og ph.d. studerende og frivilligt arbejde

Folketinget har i dag vedtaget nye smidigere regler for bibeskæftigelse og frivilligt arbejde for udenlandske arbejdstagere. Ændringerne i udlændingeloven træder i kraft den 10. juni 2018.

Foto: Lægeforeningen. Årets modtager af Generalkonsul Ernst Carlsens Fond – Ærespris 2018 er professor Jens Søndergaard (i midten). Her flankeret af Andreas Rudkjøbing, formand for Lægeforeningen (til venstre) og professor Jakob Kragstrup (til højre), som sammen motiverede og overrakte æresprisen.

07.06.2018 | Navnenyt

Professor i almen medicin modtager ærespris for sin forskning

Professor og forskningsleder ved Forskningsenheden for Almen Praksis på Syddansk Universitet, Jens Søndergaard, modtager ”Generalkonsul Ernst Carlsens Fond – Ærespris 2018” for sin forskning i det nære sundhedsvæsen og almen praksis.

07.06.2018 | Forskning

Vi kan arbejde fem år længere

Ja, vores helbred er godt nok til, at vi kan klare nogle år mere på arbejde, før vi går på pension. Det gælder især for de højtuddannede og for kvinder, viser ny forskning fra Aarhus BSS.

07.06.2018 | Forskning

Ny rapport giver stemme til unge mødre

Fordommene er mange, når man taler om unge udsatte mødre. Men for en del af dem, er moderskabet et aktivt valg, hvor de unge kvinder ønsker at give deres børn en væsentlig bedre opvækst end de selv har haft. Ny rapport fra DPU om mødrenes egne livsfortællinger giver et nuanceret billede af en gruppe unge, der har været alvorligt udfordrede i deres…

Human First er et partnerskab på sundhedsområdet mellem VIA University College, Region Midtjylland
og Aarhus Universitet.

06.06.2018 | Politik og strategi

Nyt sundhedssamarbejde for 35.000 medarbejdere og 1,2 mio. borgere

Aarhus Universitet, Region Midtjylland og VIA University College lancerer et nyt samarbejde om sundhed. Det ambitiøse tiltag med titlen ”Human First” skal ikke blot optimere og koordinere forskning, uddannelse og behandling. Målet er at gøre regionen kendt for sundhed ved at sætte mennesket først.

06.06.2018 | Forskning

Kan landbrugsjorden i Grønland forbedres?

Forskere fra Aarhus, Aalborg og Københavns Universiteter undersøger, om gletsjermel kan bruges til at optimere jordbrugsarealer i Sydgrønland.

05.06.2018 | Kursus

Kursus i Compassion Cultivation Træning (CCT), Aarhus

8-ugers kursus i CCT i Aarhus. Formålet med træning af compassion er mere end bare at mærke empati eller at bekymre sig for et andet menneske. Indledende undersøgelser af CCT har fundet, at systematisk træning af compassion medfører øget psykisk trivsel, nærvær, øget omsorg for en selv, modstandskraft og social forbundenhed.

05.06.2018 | Kursus

8-ugers MBKT-kursus, København

MBKT-kursus otte tirsdage fra 30. oktober. MBKT-programmet henvender sig til dig, der har eller har haft depression, og som ønsker at forebygge tilbagefald af depression. Du vil ved start af forløb få en individuel samtale og ved afslutning af forløbet udarbejdes en individuel behandlingsplan. Du vil lære teknikker til at lindre mistrivsel og…

Viser resultater 81 til 90 ud af 6945

Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste