Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Workshop med projekt Naturtræning

I samarbejde med Psykiatrifonden afholder Center for Sundhedssamarbejde i forbindelse med pilotprojektet Naturtræning en workshop for alle involverede aktører i DGI-huset i Aarhus.

16.01.2018 | Marie Søgaard

Dato ons 16 maj
Tid 09:00 14:00
Sted DGI-huset Aarhus

DGI, Psykiatrifonden og Center for Sundhedssamarbejde har af TrygFonden fået bevilliget over to millioner kroner til projektet Naturtræning – Tryg i natur, motion og forening, der har som mål at hjælpe mennesker med stress, angst og depression til et bedre liv via motion i naturen.

Center for Sundhedssamarbejde varetager evalueringen af projektet og dokumenterer processen samt afholder to workshops i samarbejde med Psykiatrifonden, der har til formål at opkvalificere fagligheden i projektet og facilitere sparring mellem de involverede aktører.

Den første workshop i projekt Naturtræning er for alle involverede aktører, herunder brobyggere fra de fire projektkommuner Favrskov, Odder, Syddjurs og Aarhus, frivillige instruktører samt bestyrelsesmedlemmer fra idrætsforeningerne. Workshoppen afholdes i DGI-huset i Aarhus.

Læs mere om projektet her

 

 

 

Arrangement, Sundhed og sygdom, Alle grupper, Susa, Susa