AIAS Fellowships åbne for ansøgning

Så er der igen mulighed for at søge internationale og interne fellowships på AIAS. Alle akademiske discipliner er velkomne. Deadline er i starten af februar.

16.01.2017 | Lena Bering

FOTO: Melissa Bach Yildirim

Op til 15 AIAS-COFUND Marie Curie Fellowships er nu ledige på Aarhus Institute of Advanced Studies (AIAS). De kan søges af de mest talentfulde junior- og seniorforskere fra hele verden, som har minimum to års forskningserfaring efter en afsluttet ph.d.-grad. De kan frit vælge deres forskningsprojekt inden for alle akademiske discipliner.

AU-forskere opfordres til at dele budskabet i deres internationale netværk.

Fellowship-programmet, som er samfinansieret af Aarhus Universitets Forskningsfond og EU’s syvende rammeprogram, er åbent for alle nationaliteter. Ansøgere må have opholdt sig i Danmark maksimalt 12 mdr. gennem de seneste tre år op til ansøgningsfristen.

Ansøgningsfrist for AIAS-COFUND: 3. februar 2017 kl. 12:00.
Læs det fulde opslag her

AIAS har desuden op til fem Jens Christian Skou Fellowships ledige. Et JCS fellowship er støttet af Aarhus Universitets Forskningsfond og kun åbne for AU-ansatte. JCS Fellowships kan ansøges af særligt talentfulde forskere, som ønsker at udforske innovative og nyskabende emner inden for deres videnskabelige forskningsområde.

Ansøgningsfrist for JCS Fellowships: 10. februar 2017 kl. 12:00.
Læs det fulde opslag her

De to fellowship programmer kommer én gang om året. Det er fjerde gang, der er call til AIAS-COFUND, mens det er femte gang for JCS Fellowships.

AIAS – Aarhus Institute of Advanced Studies – arbejder for at fremme forskning af højeste kvalitet inden for alle fagdiscipliner og udvælger sine fellows alene efter deres kvalifikationer i åben konkurrence. Læs mere om AIAS

Kontakt

Helle Villekold, Programme Manager 
helv@au.dk eller på telefon: +45 87 15 35 58

Aarhus Institute of Advanced Studies, AIAS 
Høegh-Guldbergs Gade 6B
DK-8000 Aarhus C
Danmark
www.aias.au.dk

Forskning, Videnskabelig medarbejder, Alle AU-enheder, AIAS, Talentudvikling, Ph.d.-studerende, Ekstern målgruppe