Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Annette Lund er ny uddannelseschef for Health Studier

Den 1. december 2015 tiltrådte Annette Lund stillingen som ny uddannelseschef på Health.

14.12.2015 | Christina Lund Højfeldt

Den 1. december 2015 tiltrådte Annette Lund stillingen som ny uddannelseschef på Health.

Den 1. december 2015 tiltrådte Annette Lund stillingen som ny uddannelseschef på Health.

Med tidligere erfaring som konstitueret vicedirektør for AU Studier og divisionsdirektør i en privat it-virksomhed er det en erfaren dame, der sætter sig i stolen som uddannelseschef for Health Studier.

”Alting er stadig nyt. I disse dage er jeg ved at sætte mig ind i uddannelsesområdet på Health og hilse på de mange nye kollegaer. Heldigvis kender jeg Aarhus Universitet godt fra mit tidligere job som konstitueret vicedirektør for AU Studier og kan trække på mine erfaringer med at lede og arbejde med uddannelsesadministrative emner og opgaver derfra,” fortæller Annette Lund.

Hun bliver den øverste administrative ansvarlige for uddannelsesadministration på Health og leder for cirka 40 medarbejdere, der blandt andet arbejder med studienævnsbetjening, undervisning- og eksamensplanlægning, vejledning, klinikophold og efter- og videreuddannelse.

Som uddannelseschef kommer hun til at arbejde med og for de faglige uddannelsesledere og -ansvarlige. Noget, hun brænder for og glæder sig til at kaste sin energi i.

”Som administrator er det fantastisk at være blandt professionelle, fagligt dygtige mennesker, som dagligt sætter deres indsigt, viden og forståelse for studieområdet i spil for at understøtte vores prodekan og studie- og institutledere i arbejdet med uddannelserne,” fortæller Annette Lund.

Den første tid skal Annette bruge på at få indsigt i uddannelsernes opbygning, faglige mål, særkender og fællestræk, men hun er ikke i tvivl om, hvad hendes planer for uddannelsesadministrationen er.

”Jeg vil være med til at sikre, at vi fortsat har og til stadighed er den bedst mulige uddannelsesadministration, som er forankret i uddannelserne på Health, studieledernes visioner og fakultetets strategi. Det vil jeg blandt andet sikre gennem et tæt samarbejde med fagområderne på Health og ved at nære og understøtte sammenhængskraften i administrationscentret til fordel for vores undervisere og vores studerende,” siger hun.

Følelsen af at vende hjem

Da Annette trådte ind ad døren på første arbejdsdag som uddannelseschef på Health, var det med en følelse af at vende hjem igen og møde mennesker, der oprigtigt vil hinanden.

”Der er et eller andet over ”de gule mure” på AU og de mennesker, der er her på institutionen. De brænder for det, de laver og forfølger formål, der rækker længere end til dem selv,” slutter Annette Lund.

Privat bor Annette Lund i Risskov med sin mand og sine to yngste børn. Annette Lund er uddannet cand. jur. fra Aarhus Universitet.

Yderligere oplysninger

Uddannelseschef Annette Lund
Aarhus Universitet, Administrationscenter Health
Tlf. 20836880
a.lund@au.dk

 

 

 

          

Navnenyt, Videnskabelig medarbejder, Institut for Biomedicin, Health, Teknisk/administrativ medarbejder, Offentligheden/Pressen, Ph.d.-studerende