Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

"Bestil en forsker" søger frivillige foredragsholdere

Forskere har nu mulighed for at tilmelde et foredrag til "Bestil en Forsker" – et initiativ under Forskningens Døgn, som giver alle i Danmark mulighed for gratis at få besøg af en forsker. Det foregår i år fra den 25. april til 1. maj.

14.01.2016 | Camilla Schrøder

Foredrag

Del din viden under Forskningens Døgn i uge 17.

Målet er at skabe dialog mellem forskere og borgere, og alle VIP’er kan tilmelde et foredrag. Du bestemmer selv fokus og indhold i dit foredrag, og du bestemmer selv, hvor i Danmark og hvornår i løbet af Forskningens Døgn, du kan holde foredraget.

Hvis det lyder som noget for dig, kan du læse mere og tilmelde dig på www.forsk.dk.

Sekretariatet for Forskningens Døgn er placeret i Styrelsen for Forskning og Innovation under Uddannelses- og Forskningsministeriet. Når din tilmelding er blevet behandlet af sekretariatet, kan alle interesserede finde dig i det færdige foredragskatalog, som offentliggøres den 2. marts på www.forsk.dk.  

I 2015 deltog 285 forskere fra hele landet i ordningen, og der blev afholdt mere end 350 foredrag rundt om på blandt andet skoler, arbejdspladser, biblioteker og foreninger. Dem, der bestiller et foredrag, skal som minimum samle 15 personer.

Tilmelding af foredrag lukker fredag den 26. februar 2016. 

Tilmeld dig "Bestil en Forsker"

Fakta om Forskningens Døgn

  • Forskningens Døgn er en landsdækkende videnskabsfestival, der finder sted hvert år i uge 17 med cirka 500 events og mere end 70.000 besøgende.
  • ”Bestil en forsker” er et særligt initiativ under Forskningens Døgn, som giver alle mulighed for gratis at få besøg af en forsker.
  • Aarhus Universitet deltager traditionen tro i Forskningens Døgn – i år med et stort arrangement, som løber af stablen fredag den 29. april på Navitas.
Arrangement, Forskningsårsstuderende, Alle AU-enheder, Enhedsadministration, Samarbejde, Ph.d.-studerende, Forskning, Videnskabelig medarbejder