Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Biomedicin-byggeri vil nu kunne mærkes

Byggeriet af Institut for Biomedicins nye forskningsbygning er nu nået til det punkt, hvor fundamentet skal etableres. Arbejdet vil give rystelser og støj i området indtil slutningen af februar 2015.

11.11.2014 | Mette Louise Ohana

Gravemaskinerne har allerede været i gang i en måneds tid. Det næste skridt i byggeriet er nedsætning af jernplader – såkaldte spunskonstruktioner – og pæle. Arbejdet vil kunne mærkes af nogle af naboerne i form af støj og rystelser. Denne del af byggeprocessen vil vare til slutningen af februar 2015, men generne vil ikke være konstante. Både vibrations- og støjniveau vil ligge inden for de tilladte grænseværdier. Til trods for det har arbejdet i sidste uge vist sig at påvirke inventaret i bygning 1110 og 1120 samt på Steno Museet i en sådan grad, at arbejdet har måttet indstilles. Der bliver i øjeblikket arbejdet på at finde en løsning.

Også på Vennelyst Boulevard graves der i øjeblikket, og det har medført indsnævring og ensretning af kørebanen. Her er Aarhus Vand i gang med at arbejde på vandledningerne. Arbejdet vil vare frem til den 19. december 2014 og er ikke relateret til Biomedicin-byggeriet.

Oplever du gener fra byggeriet, bedes du kontakte teknisk chef på Health, Conor Leerhøy, på tlf. nr. 2899 2241 eller mail conor@au.dk.  

Læs mere om opstarten på Biomedicin-byggeriet i tidligere nyhed

Opdateret den 11. november 2014

Administrativt, Videnskabelig medarbejder, Institut for Biomedicin, Health, Administrativt, Udvekslingsstuderende, Teknisk/administrativ medarbejder, Studerende, Ph.d.-studerende, Forskningsårsstuderende