Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Bliv bedre til at begå dig i medierne

Hvordan formidler du din forskning, så andre end dine kolleger kan forstå det, og hvad er godt at være opmærksom på, når journalisterne ringer? Bliv klogere, når Health holder medietræningskurser i efteråret.

06.09.2016 | Lise Wendel Eriksen

Journalist

Vi åbner nu for tilmeldingen til efterårets to medietræningskurser på Health. Her får du redskaber til at kommunikere klart både skriftligt, mundtligt og foran et kamera. Vi introducerer også til journalisternes prioriteringer og arbejdsmetoder, så du er klædt på til at samarbejde med medierne.

 

Efterårets kurser afholdes:

  • Torsdag d. 13. oktober 2016 kl. 9-16
  • Tirsdag d. 22. november 2016 kl. 9-16

Se mere og tilmeld dig ét af de to kurser

Kurset i medietræning veksler mellem teori og øvelser og henvender sig til alle ansatte forskere herunder ph.d.-studerende, som gerne vil blive bedre til at formidle deres forskning i medierne. Kurset er gratis og afholdes i Victor Albeck-bygningen (1265). Der er plads til 10 deltagere på hvert kursus efter først til mølle-princippet.

Health Kommunikation udbyder også kortere skræddersyede kurser i pressekontakt til enkelte afdelinger, enheder eller lignende, hvor vi planlægger indholdet ud fra jeres behov. Kontakt din kommunikationspartner, hvis I ønsker et sådant kursus. 


Yderligere oplysninger

Kommunikationspartner Mette Louise Ohana
Mobil: 21 84 42 09
mllo@au.dk

Kommunikationspartner Lise Wendel Eriksen
Mobil: 29 93 86 16
lwe@au.dk

Administrativt, Videnskabelig medarbejder, Institut for Biomedicin, Health, Ph.d.-studerende, Institut for Folkesundhed, Institut for Klinisk Medicin, Institut for Odontologi, Institut for Retsmedicin, SKT