Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Forskningsfonden fylder 75 år: Læs forskerportrætter

Aarhus Universitets Forskningsfond holder 75-års jubilæum. I den anledning kan du det næste år læse et ugentligt portræt af nogle af de mange forskere, som gennem tiden har fået bevillinger fra Aarhus Universitets Forskningsfond.

27.08.2019 | Ida Hammerich Nielson

I anledning af Aarhus Universitets Forskningsfonds 75-års jubilæum den 2. september 2019 lancerer fonden jubilæumsserien 75 år i videnskabens tjeneste. Serien kan følges på auff.dk og på fondens facebook-side. Her kan du hver uge fra 28. august og et år frem læse et ugentligt forskerportræt om AU-forskere, som har fået en bevilling fra fonden i perioden 1944 til nu.

Du kan blandt andet læse om Johannes Sløk, som blev lærling på en fabrik, men ikke kunne gøre det til sit livsindhold. Du kan også læse om professor emeritus Jens Chr. Djurhuus, som har været med til at ændre holdningen til børn, der tisser i sengen, og om Vibeke Lehmann Nielsen, som forsker i offentlig forvaltning og gerne vil være med til at sætte et kritisk blik på den måde, vi indretter vores samfund på.

Følg med på auff.dk og på fondens facebook-side fra 28. august.

I anledning af 75-års jubilæet holder Forskningsfonden også Jubilæumsbyfest ved det tidligere universitetshospital lørdag den 31. august. 

Forskning, Offentligheden/Pressen, Alle AU-enheder, Aarhus Universitet, Ekstern målgruppe