Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Hacker har fået adgang til Health

Heldigvis er den professionelle hacker inviteret af fakultetet, og tirsdag d. 22. maj demonstrerer han sine arbejdsmetoder og fortæller, hvordan man kan hacke sig ind i de systemer og oplysninger, mange af os arbejder med dagligt. Arrangementet er åbent for alle medarbejdere på Health.

01.05.2018 | Lise Wendel Eriksen

Health inviterer VIP og TAP til hacker-seminar med en vaskeægte hacker d. 22. maj 2018. Foto: Colourbox

Tirsdag d. 22. maj 2018 er der en unik mulighed for at få indblik i ’the dark side’, når fakultetet inviterer til hacker-seminar. Her vil en professionel hacker fra IT-virksomheden Arrow ECS demonstrere sine arbejdsmetoder og vise, hvordan hackere kan bryde ind i IT-systemer og franarre medarbejdere fortrolige oplysninger om os selv, vores kolleger, studerende og patienter.

Databeskyttelsesloven træder i kraft om mindre end en måned, og hacker-seminaret kan være en øjenåbnende anledning til, hvordan vi som medarbejdere sikrer vores data bedst og undgår at falde i hackernes fælder.

VIP og TAP er velkomne – husk tilmelding og sæt kryds i kalenderen

Hacker-seminaret afholdes to gange tirsdag d. 22. maj 2018 for at tilgodese så mange medarbejdere som muligt. Du skal kun tilmelde dig ét af dem:

Både videnskabelige og teknisk-administrative medarbejdere er velkomne. Tilmelding er nødvendig, og sidste frist for tilmelding er torsdag d. 17. maj 2018.

Kontakt

IT-supportchef Mads Rasmussen
Aarhus Universitet, Health
Mobil: 30 92 23 71
Mail: mads.rasmussen@au.dk

Arrangement, Administration (Faglighed), Teknisk/administrativ medarbejder, Institut for Biomedicin, Health, Videnskabelig medarbejder, Institut for Folkesundhed, Institut for Klinisk Medicin, IOOS, Health