Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Hvad tænker du om uddannelseskvalitet?

Studenterrådet, De Studerendes Akkrediteringsråd (STAR) og Danmarks Akkrediteringsinstitution byder på kaffe og en snak om uddannelseskvalitet.

11.05.2016 | Signe Opstrup

Foto: Anders Trærup

Torsdag den 19. maj er alle studerende inviteret til en snak om uddannelseskvalitet. Arrangementet foregår i Vandrehallen ved Aulaen på AU torsdag d. 19. maj mellem kl. 14:00-16:00.

Alle studerende er velkomne på dagen, hvor formålet er at høre, hvad studerende på AU mener er god uddannelseskvalitet. Derudover vil Studenterrådet, STAR og Danmarks Akkrediteringsinstitution fortælle om, hvordan institutionsakkrediteringen af AU har indflydelse på dig som studerende og på kvaliteten af det enkelte studie.

Baggrunden for arrangementet er AU’s igangværende institutionsakkreditering. Akkrediteringen er en systematisk vurdering af, om AU er i stand til at sikre kvalitet og relevans i sine uddannelser og undervisning. Udfaldet af vurderingen kan have stor indflydelse på, i hvor høj grad AU selv får lov til at sikre kvalitet og udvikling i sin uddannelsesportefølje.

Læs mere om arrangementet

http://akkr.dk/2016/vi-byder-studerende-pa-kaffe-og-snak-om-kvalitet/

Læs mere om institutionsakkreditering


Fællesmøder, Studerende, Ekstern målgruppe, Uddannelse, Aarhus Universitet, Administrativt