Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Kom til inspirationsdag om uddannelse

Den 3. maj inviterer Udvalget for Uddannelse alle interesserede undervisere og studerende til inspirationsdag. Her får du mulighed for at søge inspiration i dine kollegaers arbejde med projekter, som har modtaget strategiske midler for 2015.

27.04.2016 | Signe Opstrup

Formålet med inspirationsdagen er videndeling inden for temaerne; uddannelseskvalitet, studieintensitet og bedre match. Foto: Lars Kruse

Udvalget for Uddannelse arbejder med tre strategiske indsatsområder; uddannelseskvalitet, studieintensitet og bedre match. I 2015 modtog godt 100 projekter midler fordelt på de tre områder. Det er erfaringerne fra disse projekter, som via oplæg i Aulaen og stande i Vandrehallen, bliver delt på inspirationsdagen.    

Prorektor for Uddannelse på Aarhus Universitet, Berit Eika fortæller:

”Det er vigtigt, at vi udnytter inspirationsdagen til at brede erfaringerne fra de enkelte projekter endnu længere ud i organisationen. Forhåbentlig kan de gode initiativer brede sig som ringe i vandet og bidrage til vores fælles indsats for at styrke kvaliteten på alle universitetets uddannelser. Derfor håber jeg på, at rigtig mange vil deltage i inspirationsdagen.”

Yderlige oplysninger

  • Læs mere og tilmeld dig – tilmeldingsfristen er fredag den 29. april
  • Har du spørgsmål til arrangementet, er du velkommen til at kontakte specialkonsulent Julie Bladt Goodall jig@au.dk.
Uddannelse, Forskning, Videnskabelig medarbejder, Studier