Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Kom til international bæredygtighedskonference på AU, RE-DO

Fra den 28. – 31. oktober 2015 har du som studerende ved Aarhus Universitet mulighed for at deltage i bæredygtighedskonferencen RE-DO arrangeret af rethinkIMPACTS 2017 og Aarhus 2017. Konferencen afholdes på Moesgaard Museum, hvor deltagere fra hele verden vil sætte fokus på bæredygtighed.

25.08.2015 | Lonni Klitgaard

Bæredygtighed er mere end et godt miljø. Diskussionen om en bæredygtig fremtid har også en social, økonomisk og kulturel dimension. Fem internationale eksperter i bæredygtighed holder oplæg om forskellige perspektiver på bæredygtighed og på, hvilken rolle kulturen spiller for udviklingen af bæredygtige samfund.

Gennem workshops og paneldebatter får du rig mulighed for at deltage aktivt. Energiakademi Samsø inviterer deltagerne med på en bæredygtighedssafari, hvor deltagerne går på opdagelse efter bæredygtige projekter i Aarhus.

Læs mere om bæredygtighedskonferencen RE-DO her, hvor du også kan se program og tilmelde dig.

Prisen for AU-studerende er 115 kroner (15 euro).

rethinkIMPACTS 2017 er et strategisk samarbejde indgået mellem Aarhus Universitet og Aarhus 2017 og har blandt andet til formål at afholde tre konferencer, der sætter fokus på Aarhus 2017’s kerneværdier: demokrati, bæredygtighed og mangfoldighed.

Administrativt, Alle grupper, Studier, Studier, Arrangement