Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Kommentar fra Brian Bech Nielsen til medarbejdere og studerende

Rapporterne fra det interne ekspertudvalg er nu offentliggjort på vores hjemmeside. Dermed har vi nået en meget vigtig milepæl i det arbejde vi igangsatte i 2013 med henblik på at få kortlagt de problemer, vi står med i forhold til vores organisation.

03.06.2014 | Brian Bech Nielsen

Kære medarbejdere og studerende

Rapporterne fra den interne ekspertgruppe er nu offentliggjort på vores hjemmeside. Dermed har vi nået en meget vigtig milepæl i det arbejde, vi igangsatte i 2013 med henblik på at få kortlagt de problemer, vi står med i forhold til vores organisation. Jeg vil gerne takke ekspertgruppen for et meget omfattende og gennemarbejdet materiale, som vi skal håndtere med respekt og grundighed. Ekspertgruppens store arbejdsindsats fortjener fuld anerkendelse fra hele universitetet. Også tak til alle jer, som på forskellig vis har bidraget til undersøgelsen og rapporterne.

Vi har nu et værdifuldt værktøj til den videre proces og vil se frem til analysepanelets kommentarer til rapporterne om ca. 14 dage.

I universitetsledelsen vil vi arbejde grundigt med både rapporterne fra ekspertgruppen og kommentarer fra analysepanelet, før vi melder ud med forslag til løsninger efter sommerferien. I perioden frem til 1. juli er det muligt for alle at kommentere på rapporten og dens resultater på au.dk/problemanalysen. De input vil universitetsledelsen medtage i det videre arbejde frem til medio august, hvor vores løsningsforslag sendes i høring blandt medarbejdere og studerende.

Jeg vil også opfordre alle interesserede til at følge med i det streamede møde for medarbejdere og studerende den 18. juni kl. 10-12 i Stakladen. Her vil formand for ekspertgruppen Torben M. Andersen præsentere rapporterne fra ekspertgruppen, og formanden for analysepanelet Jørn Flohr Nielsen vil præsentere analysepanelets udspil. Der vil også være tid til spørgsmål fra medarbejdere og studerende til ekspertudvalget og analysepanelet.

Afslutningsvis vil jeg minde om, at vi igangsatte denne interne problemanalyse for at have et solidt grundlag til at foretage de nødvendige ændringer af organisationen. Det har vi nu fået, og jeg og den øvrige universitetsledelse ser frem til den videre proces og til at præsentere vores udspil i august.

 

Med venlig hilsen

Brian Bech Nielsen

Politik og strategi, Alle grupper, Alle AU-enheder, Aarhus Universitet