Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

LÆGEMIDDELØKONOMI OG PRIORITERING

Hvem kan, vil og tør?

23.08.2019

Dato ons 27 nov
Tid 10:00 17:00
Sted Comwell Hvide Hus Vesterbro 2, 9000 Aalborg
Tilmelding er lukket

Debatten raser stadig, og med en presset økonomi i alle regioner, mere end nogensinde før!

Medicinudgifterne står stadig for en betragtelig procentdel af de samlede udgifter på sygehusene, og selv små procentuelle stigninger giver store beløb og oftest en merudgift, der skal findes andre steder i budgettet. Det betyder, at der i alle regioner er et konstant fokus på tiltag, der kan mindske udgifterne til medicin for at undgå yderligere besparelser andre steder i den kliniske hverdag, som eks. apparatur, ”varme hænder” og mindre tid til patienterne – tiltag der vel at mærke helst ikke må betyde en dårligere patientbehandling. Men hvordan gør vi det, og hvem gør hvad.

Behovet for en åben prioriteringsdiskussion er tydelig.

Dette er årsagen til, at vi på vegne af Klinisk Farmakologisk Enhed, Aalborg Universitetshospital har ”genoplivet” det tidligere ”Rebildmøde”, som nu er flyttet til Aalborg bl.a. for at gøre transportlogistikken nemmere. Alt andet er dog ikke forandret, herunder et meget stærkt hold af indlægsholdere, en forhåbentlig stor blandet skare af tilhørere og med-debattører, stor diskussionslyst og en rigtig god stemning. Mødet er ikke sponsoreret.

Alle er meget velkomne!

Pris for deltagelse: ansatte i det offentlige kr. 950 ansatte i det private kr. 1.800

For tilmelding tryk her. Temadag: Lægemiddeløkonomi og prioritering

Program kan ses her

Har du spørgsmål vedrørende arrangementet, er du velkommen til at kontakte undertegnede på biklp@rn.dk eller evt. på tlf.nr. 97660837  

Konference, Offentligheden/Pressen, Farmakologi, Farmakologi