Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Lær alt om behovsdreven værdiskabelse – BioMedical Design er åben for tilmelding

Med en unik kombination af teoretisk viden og praktisk erfaring bliver deltagerne på BioMedical Design eksperter i behovsdreven innovation. Uddannelsen fokuserer på sundhedsområdet, men er relevant for alle faggrupper.

19.09.2016 | AU Alumni

Foto: Roar Lava Paaske

Når man arbejder med innovation, er det traditionelt den gode ide, der driver værket. Denne tilgang til innovation resulterer ofte i, at man i sidste ende står med et dyrt produkt, der ikke er et reelt behov for.

På BioMedical Design arbejder man med en anden tilgang til innovation, den behovsdrevne. Her er det observerede behov, der danner fundamentet for innovation. Med denne tilgang sikrer man sig, at den udviklede løsning skaber reel værdi.

Tværfaglighed i højsædet

BioMedical Design er inspireret af Biodesign på det hæderkronede Stanford University, hvor læger og ingeniører sammen udvikler løsninger til kliniske behov. En sådan tværfaglighed skaber udvikling og ideer, man ellers ikke ville have opnået.

Dette fokus på tværfaglighed går igen på BioMedical Design. Under forløbet arbejder deltagerne sammen i hold, der er inddelt efter baggrund, erfaring og personlighed, for at skabe et fundament for original innovation.

Fokus på praktisk erfaring

På BioMedical design lærer deltagerne om alt fra etnografi til patentansøgning og uddannelsen meget praktisk orienteret. Et feltstudie på hospitalsafdelinger i Region Midtjylland er en væsentlig del af uddannelsen. Her identificerer deltagerne en række behov, som de arbejder videre med under resten af forløbet.

Ud over denne kombination af teoretisk viden og praktisk erfaring er der et ekstraordinært fokus på teamdannelse og teamdynamik. Tilsammen får BioMedical Design deltagerne en række værktøjer og metodikker de kan bruge til at skabe værdi internt i en organisation eller virksomhed og som iværksættere.

­


Fakta om BioMedical Design

Ansøgningsfrist: 14. november, 2016.

Antal deltagere: 12

Varighed: 12 måneder, deltid

Udbydes af: INNO-X Healthcare, Aarhus Universitet, Institut for Klinisk Medicin

Læs mere på innox.au.dk/inno-x-healthcare/biomedical-design/

Kontakt: tlf: (+45) 4041 2536

Email: info@innox.dk

 

 

Uddannelse, Alumne, Ekstern målgruppe, Aarhus Universitet, Samarbejde