Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Letbane-byggeri kan give støjgener på Health

Den næste måneds tid arbejder Aarhus Letbane med at lægge skinner i krydset mellem Nørrebrogade og Vennelyst Boulevard/Nørre Boulevard. Det kan give støjgener på Institut for Biomedicin, Institut for Odontologi og SKT.

10.05.2016 | Sabina Bjerre Hansen

Letbane-byggeriet er i fuld gang på Randersvej og nærmer sig nu Health. Foto: Aarhus Letbane.

Letbane-byggeriet er i fuld gang på Randersvej og nærmer sig nu Health. Foto: Aarhus Letbane.

På fredag den 13. maj 2016 om aftenen begynder arbejdet med at lægge skinner i krydset Nørrebrogade – Vennelyst Boulevard/Nørre Boulevard. Det er tæt på den sydlige del af campus og kan medføre støjgener for især Institut for Biomedicin, Institut for Odontologi og SKT.

Arbejder dag og nat

Aarhus Letbane beklager på forhånd eventuelle gener og har fokus på at afslutte arbejdet hurtigst muligt af hensyn til både trafikanter og naboer. Af samme årsag har Aarhus Kommune givet Aarhus Letbane dispensation til at arbejde døgnet rundt.

Særligt fredag nat kan der blive tale om støjende arbejde, da asfalten i krydset skal skæres og graves op. Arbejdet ventes at tage cirka en måned i alt.

Der vil ikke være nævneværdige vibrationer fra anlægsarbejdet.

Du kan læse en generel beskrivelse af arbejdet med at lægge skinner i flere af Aarhus’ centrale vejkryds i nabobrevet fra Aarhus Letbane. Her kan du også finde kontaktoplysninger og en klagevejledning.

Hvis du vil vide mere, kan du holde dig orienteret på www.letbanen.dk.

Administrativt, Videnskabelig medarbejder, Health, Teknisk/administrativ medarbejder