Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Louise Gade fratræder sin stilling som vicedirektør for HR

Louise Gade har opsagt sin stilling som vicedirektør for HR på Aarhus Universitet med udgangen af juli. Hun tiltræder stillingen som ny direktør for VIA Efter- og Videreuddannelse pr. 1. august 2015, og bliver samtidig en del af VIAs direktion.

06.05.2015 | Rikke Skovgaard Lindhard

Foto: Jesper Rais, Aarhus Universitet

I de sidste seks år på Aarhus Universitet har Louise Gade stået i spidsen for AU HR funktion. Med udgangen af juli siger hun imidlertid farvel til Aarhus Universitet og rykker mod nye udfordringer som direktør for Efter- og Videreuddannelse på VIA University College.

”Det er med stor beklagelse, at universitetsledelsen har modtaget en opsigelse fra Louise Gade. Med hendes fratrædelse siger Aarhus Universitet farvel til en aldeles vellidt og visionsrig ledelsesprofil. Hun har formået at gøre HR til et afgørende strategisk redskab i universitetets udvikling med et skarpt øje for både organisationen og det enkelte menneske. Jeg kan kun ønske Louise Gade al mulig held og lykke i sin nye stilling,” udtaler universitetsdirektør Jane Kraglund.

Louise Gade var fra 2002-2005 borgmester i Aarhus Kommune og senere rådmand for Børn & Unge, men skiftede i 2009 kommunalpolitikken ud med jobbet som vicedirektør for HR på Aarhus Universitet.

”Jeg har haft seks fantastiske og spændende år på Aarhus Universitet, og har nydt samarbejdet med de mange engagerede og dedikerede medarbejdere. Det har været både udfordrende og givende at være tæt på en af de mest udviklende perioder i universitetets historie. Det er selvfølgelig med vemod, jeg forlader Aarhus Universitet, men den nye udfordring som direktør for Efter-videreuddannelsesområdet på VIA rummer nogle rigtig spændende udviklingsmuligheder, jeg ikke kunne lade ligge,” fortæller Louise Gade.

Stillingen som HR vicedirektør vil blive slået op snarest muligt.

Politik og strategi, Alle grupper, Alle AU-enheder, Aarhus Universitet, Administrativt