Match Making Day på Health

Health møder erhvervslivet - samarbejde mellem studerende, forskere og erhvervslivet.

02.03.2018 | Henriette Noe

Dato tor 19 apr
Tid 09:30 16:00
Sted AIAS, Høegh-Guldbergs Gade 6B, 8000 Aarhus, Danmark
Tilmelding er lukket

TORSDAG DEN 19. APRIL 2018 har du muligheden for at skabe nye relationer og samarbejde og måske en helt anden karriere end den, du havde forventet?

Fakultet Health afholder en Match Making Day, og arrangementet har et klart fokus: At bringe erhvervslivet tættere på de studerende og VIP personale på Health og vice versa. Match Making Day vil være løftestang for, at de studerende bl.a. får mulighed for at udarbejde deres specialer m.m. i samarbejde med en virksomhed og blive opmærksomme på mulighederne for fælles projekter ift. karriere, forskning og erhvervs-ph.d.

Arrangementskonceptet er tænkt som en MARKEDSPLADS for de deltagende studerende, forskere og undervisere og erhvervsvirksomheder. De forskellige deltagende grupper; De studerende, forskere og undervisere og erhvervsvirksomheder fortæller om, hvordan de ser et muligt samarbejde, potentiale og hvordan det kan realiseres.

Læs programmet her.

Arrangement, Health, Den Sundhedsfaglige kandidatuddannelse, Forskningsårsstuderende, Administration (Faglighed), Studerende, Folkesundhedsvidenskab, Videnskabelig medarbejder, Idræt, Kandidat i Optometri og Synsvidenskab