Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Ny forskningspræsentation på Health

Forskningen på Health er blevet delt ind i emner, så brugerne lettere kan finde relevante forskningsinformationer.

19.08.2014 | Iris Galili

Ny forskningspræsentation på Health

Healths forskningspræsentation er målrettet journalister og lægfolk, og den nye emneinddeling skal hjælpe disse målgrupper med at finde frem til de forskningsinformationer, de søger. Når man klikker sig ind på et emne, får man en ganske kort introduktion til området, og derefter bliver man guidet videre til forskningsinformationer på institutter og forskningscentres egne hjemmesider.

Emneinddelingen skal være dynamisk og vil løbende kunne justeres, hvis der bliver behov for det.

Øverst på siden er der mulighed for at sætte fokus på et udvalgt forskningsområde, som vurderes at have særlig strategisk relevans. Prodekan for forskning Ole Steen Nielsen er faglig redaktør på forskningspræsentationen og tager dermed stilling til inddeling af forskningsområder og udvælgelse af fokusområder.

Bedre kvalitet og sammenhæng

Alle institutter på Health har i løbet af det seneste år arbejdet med at opgradere deres hjemmesider, og mange har i den forbindelse sat særligt fokus på forskningshjemmesiderne. Med den nye emneindgang på Healths forskningsside får den besøgende hurtig adgang til institutter og centres specialiserede forskningsinformation, og forskningshjemmesiderne bliver kædet bedre sammen på tværs af fakultetet.

Prodekan Ole Steen Nielsen fungerer som faglig redaktør af de nye forskningssider, og kommunikationsafdelingen på Health er ansvarlig for drift og opdatering.

Se den nye forskningspræsentation på health.au.dk/forskning

Administrativt, Teknisk/administrativ medarbejder, Health, Health, Videnskabelig medarbejder, Ph.d.-studerende