Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Ny hjemmeside skal hjælpe nyansatte TAP'er på Health

Det kan være svært at være ny medarbejder i en stor organisation. Men nu bliver det forhåbentlig lidt lettere at være ny på Health. Fakultetet har samlet de informationer, man har brug for, når man som nyansat TAP’er på Health skal godt fra start.

11.12.2018 | Sabina Bjerre Hansen

Fakultetets nye intropakke til TAP'er er en hjælp til nye medarbejdere og til ansættende ledere. Foto: Health Kommunikation.

Fakultetets nye intropakke til TAP'er er en hjælp til nye medarbejdere og til ansættende ledere. Foto: Health Kommunikation.

Hvor får jeg taget et profilfoto til mit adgangskort? Hvordan finder jeg hen til mødet i bygning 1265? Hvordan er fakultetet organiseret? Disse spørgsmål og mange flere kan nyansat teknisk-administrativt personale (TAP) nu finde svar på i intropakken på Healths hjemmeside.

Den nye hjemmeside indeholder informationer om og links til alt fra relevante nyhedsbreve og information om persondata til ansættelsesforhold og de vigtigste administrative IT-systemer.

Intropakken til TAP’er er en pendant til den hjemmeside, som tidligere er lavet målrettet det videnskabelige personale, og den er tænkt som en hjælpende hånd til både nye kolleger og til de ansættende ledere.

Se også intropakken til VIP’er, som er relevant for nye videnskabelige medarbejdere på Health.

Kontakt

Webkoordinator Iris Brun Galili
Aarhus Universitet, Health Kommunikation
Mobil: 51 66 65 33
Mail: irga@au.dk

Administrativt, Administration (Faglighed), Ph.d.-studerende, Institut for Biomedicin, Health, Teknisk/administrativ medarbejder, Institut for Folkesundhed, Videnskabelig medarbejder, Institut for Klinisk Medicin, Institut for Retsmedicin