Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Nyt EVU-univers samler fakultetets tilbud

Et nyt fælles webunivers for efter- og videreuddannelse (EVU) på Health er netop gået i luften. Det samler tilbuddene, så der nu er én indgang til fakultetets sundhedsvidenskabelige efter- og videreuddannelsestilbud.

20.02.2018 | Sabina Bjerre Hansen og Iris Galili

Nu er det blevet lettere at navigere i Healths tilbud om sundhedsvidenskabelig efter- og videreuddannelse. Foto: Jann Zeiss.

Nu er det blevet lettere at navigere i Healths tilbud om sundhedsvidenskabelig efter- og videreuddannelse. Foto: Jann Zeiss.

Det er slut med at lede i øst og vest efter information om efter- og videreuddannelsestilbud på Health. Al information er nu samlet ét sted, så man med et enkelt klik kan få et overblik over fakultetets efter- og videreuddannelsesaktiviteter.

Det nye univers på Healths eksterne hjemmeside findes her: health.au.dk/evu

EVU-tilbuddene er organiseret efter type – dvs. akademiuddannelser, diplomuddannelser, masteruddannelser, kurser osv. Og et nyt indeks gør det muligt at sortere på uddannelsestype eller institut, ligesom man kan søge efter et konkret uddannelsestilbud i søgefeltet.

Præsentationerne af kurser og uddannelser er bygget op efter en fælles skabelon, der gør det nemmere at finde relevante informationer og fx sammenligne de forskellige EVU-tilbud.

Man kan fortsat finde EVU-tilbuddene via institutternes hjemmesider, som nu henviser til det fælles EVU-univers: health.au.dk/evu

Administrativt, Administration (Faglighed), Ph.d.-studerende, Health, Health, Uddannelse, Teknisk/administrativ medarbejder, Videnskabelig medarbejder