Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Olaf Dekkers er ny adjungeret professor på AU og AUH

Den hollandske forsker Olaf Dekkers er blevet adjungeret professor i endokrinologi og forskningsmetodologi ved Aarhus Universitet og Aarhus Universitetshospital.

13.08.2015 | Helle Horskjær Hansen

Olaf Dekkers er ansat på Leiden University Medical Center i Holland, og nu adjungeret professor i endokrinologi og forskningsmetodologi på AU og AUH.

Olaf Dekkers er ansat på Leiden University Medical Center i Holland, og nu adjungeret professor i endokrinologi og forskningsmetodologi på AU og AUH.

Institut for Klinisk Medicin på Aarhus Universitet og Klinisk Epidemiologisk Afdeling på Aarhus Universitetshospital har fået tilknyttet Olaf Dekkers som adjungeret professor i endokrinologi og forskningsmetodologi.

”Jeg forsker i de metodologiske aspekter af studier i intern medicin. Hvert enkelt researchspørgsmål  kræver en ny metodisk tilgang, og mit mål er at finde den optimale metode, der skal bruges,” forklarer Olaf Dekkers.

Baggrunden for det er, at gyldigheden af undersøgelsens resultater er direkte relateret til gyldigheden af den metodiske tilgang, der bliver anvendt.

Olaf Dekkers er ansat på Leiden University Medical Center i Holland. I 2014 boede han sammen med sin familie syv måneder i Aarhus, og han glæder sig over gensynet og ser frem til samarbejdet mellem Aarhus Universitet og Leiden University Medical Center.

Yderligere oplysninger

Olaf M. Dekkers
Aarhus Universitet, Institut for Klinisk Medicin og
Aarhus Universitetshospital, Klinisk Epidemiologisk Afdeling
o.m.dekkers@clin.au.dk

Navnenyt, Teknisk/administrativ medarbejder, Institut for Klinisk Medicin, Health, Videnskabelig medarbejder, Ph.d.-studerende, Offentligheden/Pressen