Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Psykiatriløb Risskov – motion for alle

Aarhus Universitetshospital, Risskov inviterer igen i år til Psykiatriløb Risskov - motion for alle. Løbet skal sætte fokus på psykiatri i relation til motion og sundhed, og alle interesserede er velkomne til at deltage.

06.05.2014 | Anders Corydon Frederiksen

Sidste år deltog over 300 psykiatribrugere, pårørende, medarbejdere og andre interesserede i motionsløbet, som afholdes af Afdeling M på Aarhus Universitetshospital, Risskov. Motionsløbet bliver afviklet torsdag den 12. juni 2014 kl. 11 og er for alle interesserede.

Formålet med løbet er at give borgerne nogle andre associationer til psykiatrien i form af motion, sundhed, glæde og sammenhold. Det, håber arrangørerne, skal blandt andet ske ved at skabe nogle gode historier, der viser åbenhed og opbakning omkring psykisk sygdom.

Løbet arrangeres i samarbejde med SIND, den landsdækkende kampagne EN AF OS samt det kommunale motionstilbud Idræt på banen.

Løbet starter og slutter i parken ved Aarhus Universitetshospital, Risskov.

Find yderligere information om løbet og tilmelding på hjemmesiden eller i flyeren (pdf). Sidste frist for tilmelding til løbet er den 1. juni 2014.

Health, Health, Videnskabelig medarbejder, Arrangement, Teknisk/administrativ medarbejder, Ph.d.-studerende