Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Reception for Siri Beier Jensen

I anledning af, at Siri Beier Jensen pr. 1. august 2016 tiltrådte som ny institutleder på Institut for Odontologi og Oral Sundhed, inviterede dekan Allan Flyvbjerg til en reception den 26. august 2016.

06.09.2016 | Winnie Friis Johnsen

Medarbejdere fra det tidligere Institut for Odontologi og Skolen for Klinikassistenter, Tandplejere og Kliniske Tandteknikere, der nu er fusioneret til et samlet institut med navnet Institut for Odontologi og Oral Sundhed, samt forskellige samarbejdspartnere deltog i receptionen.

Dekanen bød velkommen til Siri og så frem til samarbejdet - ikke mindst til den store opgave med at få etableret et velfungerende, fusioneret institut.

Siri glædede sig over at se tilbage på en travl, men utrolig spændende måned, siden hun tiltrådte. Hun har brugt tiden på at lære medarbejdere, huset og hele organisationen at kende både praktisk, organisatorisk, økonomisk og fagligt.

”Jeg har holdt mange møder, og det vil jeg fortsætte med de næste måneder, lige som jeg vil komme rundt og hilse på i klinikkerne, laboratorierne og afdelingerne. Jeg sætter stor pris på de mange idéer og input om fusionen og dagligdagen på IOOS, som medarbejdere har delt med mig, og jeg vil sige tusind tak for den imødekommenhed, jeg har mødt overalt!”

Siri takkede til sidst alle for deltagelsen og for at være med til at gøre det til en hyggelig eftermiddag, og hun glædede sig især over at se, hvordan snakken gik livligt på tværs af tidligere organisatoriske skel.

Arrangement, Administration (Faglighed), Teknisk/administrativ medarbejder, Institut for Odontologi, Institut for Odontologi, Videnskabelig medarbejder