Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

RejsUd: Tast dine afregninger, før du bliver trukket i løn

Fakultetsledelsen på Health har besluttet, at uafregnede kreditkorttransaktioner i RejsUd med mere end 90 dage på bagen fremover medfører et løntræk.

14.05.2019 | Sabina Bjerre Hansen

Fristen for at afregne kreditkorttransaktioner i RejsUd er 90 dage, hvis du vil undgå et automatisk løntræk.

Fristen for at afregne kreditkorttransaktioner i RejsUd er 90 dage, hvis du vil undgå et automatisk løntræk. Foto: Health Kommunikation.

Når du bruger dit AU-kreditkort, skal du afregne for udgiften i RejsUd hurtigst muligt. Når du det ikke inden for 90 dage, vil du fremover automatisk blive trukket i løn for det pågældende beløb.

Beslutningen er truffet efter ønske fra institutterne, der har haft svært ved at løfte den tunge administrative byrde, det er at rykke for afregningerne. En tilsvarende rykkerprocedure er allerede implementeret på ST.

Den nye rykkerprocedure træder i kraft efter sommerferien, og du skal være opmærksom på, at du ikke kan taste afregninger i RejsUd i perioden 3. – 21. maj 2019.

Har du brug for hjælp til RejsUd, kan du kontakte din sekretariatsleder eller finde vejledninger m.m. på AU’s medarbejderhjemmeside.  

 

Kontakt

Økonomichef Inger Rønde Jeppesen
Aarhus Universitet, Health
Mobil: 51 64 95 73
Mail: inger.ronde.jeppesen@au.dk

Administrativt, Teknisk/administrativ medarbejder, Institut for Biomedicin, Health, Videnskabelig medarbejder, Institut for Folkesundhed, Institut for Klinisk Medicin, Institut for Odontologi, Institut for Retsmedicin, Health