Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Skab synlighed om din forskning – vær med til Forskningens Døgn

Onsdag d. 24. april vil op mod 1000 mennesker besøge Aarhus Universitet for at få smagsprøver på forskningen. Du kan også være med - tilmeld dig og kom bredere ud med din forskning.

05.02.2019 | Ida Hammerich Nielson

Til Forskningens Døgn kan du holde speedforedrag på 10 eller 20 minutter i stuerne omkring Stakladen, eller du kan stille op med en stand inde i selve Stakladen. Foto fra Forskningens Døgn 2018: Lars Kruse

Vi nærmer os den årlige, landsdækkende videnskabsfestival Forskningens Døgn. Aarhus Universitet inviterer i år befolkningen indenfor i og omkring Stakladen onsdag den 24. april 2019 kl. 14-18 under overskriften FASCINERENDE FORSKNING. Her har du og dine forskerkolleger mulighed for at præsentere jeres forskning for et bredt publikum.

Du kommer bredt ud med din forskning

Historisk set har Aarhus Universitet besøg af mindst 1.000 borgere under Forskningens Døgn, som er gratis og åbent for alle. Derudover bliver der op til arrangementet skabt stor opmærksomhed om Aarhus Universitets aktiviteter, bl.a. med husstandsomdelt program til ca. 150.000 husstande i Aarhus og omegn, bannere i bybilledet, online-annoncering på de sociale medier samt direkte markedsføring hos relevante aktører. Samtidig gør vi en særlig indsats for at skabe presseomtale af arrangementet og den forskning, der præsenteres.

Målet er at give den brede befolkning et billede af alle de former for fascinerende forskning, der findes på Aarhus Universitet. 

Læs mere og tilmeld dig: www.au.dk/fd eller kontakt AU’s projektleder på Forskningens Døgn: Charlotte Boel, tlf. 8715 3038/3069 8081 eller mail cbo@au.dk


Om Forskningens Døgn
Forskningens Døgn er en landsdækkende videnskabsfestival, der finder sted hvert år i uge 17, med over 700 events og mere end 70.000 besøgende. Uddannelses- og Forskningsministeriet er initiativtager til Forskningens Døgn, der har det som et af sine overordnede formål at hylde forskningens helt grundlæggende element af ’nysgerrighed’ og skabe flere relationer mellem samfund og forskere. 

Læs mere på www.forsk.dk

Arrangement, Forskningsårsstuderende, Alle AU-enheder, Aarhus Universitet, Forskning, Ph.d.-studerende, Videnskabelig medarbejder