Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Sommerfest: Skal du også med?

Har du allerede tilmeldt dig Healths sommerfest? Hvis ikke, kan du nå det endnu. Health holder sommerfest for alle medarbejdere over temaet ’sommerfest i kolonihaven’. Og 350 af dine kolleger har allerede tilmeldt sig.

23.05.2016 | Sabina Bjerre Hansen

Husk at tilmelde dig sommerfesten. Flere end 300 af dine kolleger er allerede klar.

Er du til dejlig dansk sommermad, kølige drinks og stand-up, så slå til nu og tilmeld dig sommerfesten på Health. Sidste frist for tilmelding er onsdag den 1. juni 2016.

Hvornår, hvor og hvordan holdes festen?

Health holder sommerfest for alle medarbejdere fredag den 24. juni 2016 fra klokken 18–02. Festen starter klokken 18.00 med en velkomstdrink. Derefter er der en lækker buffet-menu med forret, hovedret og dessert. Under middagen kommer du til at sidde sammen med kolleger fra dit eget institut eller din egen afdeling.


Senere på aftenen er der standup med Jonatan Spang, og Jungle Boogie Band spiller op til dans. Efter midnat er der natmad, og klokken 02 slutter festen.

Det hele foregår i DGI-Huset i Aarhus.

Hvordan tilmelder jeg mig?

Læs mere om sommerfesten på Healths medarbejderside, og tilmeld dig via webshoppen. Det koster 200 kroner at deltage.

Hvis du har spørgsmål om Healths sommerfest, er du velkommen til at kontakte Nadia Høyrup i fakultetssekretariatet på nhp@au.dk.

Videnskabelig medarbejder, Arrangement, Institut for Biomedicin, Health, Teknisk/administrativ medarbejder, Ph.d.-studerende