Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

VIDEO: Internationalt semesters udvekslingsstuderende er begejstrede

På medicinuddannelsen har det første hold udvekslingsstuderende nu gennemført det nye internationale semester – og nogle har haft en særdeles positiv oplevelse. Det viser en video, som en gruppe studerede selv har lavet, inden de forlod AU.

21.02.2017 | Mette Louise Ohana

Anka fra universitetet i Freiburg i Tyskland er en af medvirkende udvekslingsstuderende, som er godt tilfreds med sit ophold. Det er også et af de universiteter, som AU's danske medicinstuderende kan rejse til på udveksling.

“It has been a wonderful experience, probably the best learning I have had in my medical studies.”

“The stay at Aarhus University hospital was amazing. Doctors, nurses and midwifes were incredibly sweet with me, they loved to teach you and they put a lot of effort in that.”

“The university tried to take very good care of us. We had mentors that helped us get started here in Aarhus.”

Sådan siger tre af de ti medvirkende udvekslingsstuderende fra bl.a. Tyskland, Italien og Spanien i en video på YouTube, der også er blevet delt på Aarhus Universitets internationale Facebookside. I videoen bliver der ikke sparet på de rosende ord. De medvirkende har alle været studerende på medicins internationale semester, der blev afholdt for første gang i efterårssemestret sidste år, og netop er afsluttet.

Som afskedssalut har de optaget en video, hvor de fortæller om deres positive oplevelse af bl.a. byen, campus, deres medstuderende og underviserne. Også den tætte relation til klinikken i undervisningen bliver fremhævet.

Se videoen fra de studerende.

Næste hold udvekslingsstuderende er netop startet. Det internationale semester bliver formelt evalueret senere på året.

Uddannelse, Videnskabelig medarbejder, Health, Institut for Klinisk Medicin, Teknisk/administrativ medarbejder, Health, Studerende