Working at Aarhus University - ny side til internationale jobansøgere

AU har fået en ny hjemmeside, der samler de mest centrale informationer til potentielle og kommende internationale medarbejdere.

25.09.2017 | Signe Schou

Working at Aarhus University er en ny hjemmeside særligt målrettet ansøgere til ledige stillinger som ph.d.-studerende eller forsker på AU.  Indholdet er på engelsk og henvender sig i høj grad til et internationalt publikum. Hjemmesiden præsenterer universitetets resurser, services og karrieretilbud og fremhæver samtidig gode grunde til at bo og leve i Danmark.

Hjemmesiden kan også hjælpe AU-medarbejdere, som har ansvar for at rekruttere internationale forskere, fordi den samler relevante informationer ét sted.

Alle er velkomne til at linke til siden i forbindelse med bl.a. opslag om ledige ph.d.- og forskerstillinger på AU. Brug evt. den korte adresse www.au.dk/work. 

Working at Aarhus University er udviklet af Talentudviklingsenheden, Forskning og Eksterne Relationer. For spørgsmål til siden, kontakt venligst Anne P. Langer.

Talentudvikling, Teknisk/administrativ medarbejder, Alle AU-enheder, AU Forskning og Eksterne Relationer, Videnskabelig medarbejder