Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Nyheder

Aarhus Universitet, Health sætter med et nyt notat om stillingsfællesskaber endnu et skib i søen med henblik på at forbedre samarbejdet i sundhedssektoren.

15.04.2013 | Ph.d.-studerende, Administrativt, Health

Stillingsfællesskaber i sundhedssektoren skaber sammenhæng

Aarhus Universitet øger nu fokus på samarbejdet med offentlige og private partnere i sundhedssektoren. Målet er at skabe sammenhæng mellem grundforskning, klinisk forskning, undervisning, behandling og udvikling inden for de sundhedsfaglige områder.

15.04.2013 | Alle grupper, Samarbejde, Health

Innovatører skal fremme sundhedsteknologi

Der skal være kortere vej fra idé til produkt og et større fokus på brugernes behov. Derfor lancerer Aarhus Universitet nu i samarbejde med Region Midtjylland en Stanford-inspireret sundhedsinnovatøruddannelse for blandt andet læger og ingeniører.

Professor Søren Laurberg er netop udnævnt til præsident for den prestigefyldte organisation European Society of Coloproctology.

10.04.2013 | Navnenyt, Health, Health

Stor europæisk organisation får dansker i spidsen

Den europæiske organisation for tyk- og endetarmssygdomme, European Society of Coloproctology, har udnævnt professor Søren Laurberg til foreningens præsident.

- Vi skal gøre forskerne trygge i deres forskning, siger dekan Allan Flyvbjerg

10.04.2013 | Arrangement, Institut for Biomedicin, Ph.d.-studerende

Sund forskningskultur på Aarhus Universitet får international opmærksomhed

Seks højt profilerede eksperter i afsløring af plagiat, forskningssvindel og i forskningspraksis fra USA, Tyskland og Norge bistår det sundhedsvidenskabelige hovedområde Health i arbejdet med at lave standarder for ansvarlig forskningspraksis. Den 17. april deltager eksperterne i et offentligt symposium på Aarhus Universitet om forskningspraksis.

Modtager af Novo Nordisk Prisen 2013 Søren K. Moestrup blev fejret efter alle kunstens regler, da Novo Nordisk Fonden inviterede til festforelæsning på Aarhus Universitet. Foto: Lise Balsby/AU Kommunikation.

09.04.2013 | Health, Alle grupper, Arrangement

Flot festforelæsning i forårssolen

Op mod 300 tilhørere mødte op for at hylde Søren K. Moestrup, da Novo Nordisk Fonden inviterede til festforelæsning med efterfølgende reception for ham i anledning af Novo Nordisk Prisen 2013.

Tag dine kolleger under armen og lad os feste sammen til sommer. Der er nu åbent for tilmelding til årets sommerfest på Health.

09.04.2013 | Arrangement, Teknisk/administrativ medarbejder, Health

Health inviterer alle medarbejdere til sommerfest

Kan du lide god mad, et godt grin, dans til live-musik og en hyggelig snak med kollegerne? Så tilmeld dig sommerfesten, som holdes fredag den 7. juni 2013 i DGI-huset.

04.04.2013 | Navnenyt, Alumne, Ekstern målgruppe

Studenterpolitikeren endte på Christiansborg

Lene Espersen var knap nok trådt ind på Aarhus Universitet, før hun fik lyst til at få indflydelse på sit studium. Studenterpolitikken tændte den gnist, som sendte hende til tops i dansk politik, ud til verdens brændpunkter – og gennem massiv kritik i pressen. Mød den økonomiuddannede politiker, der er vant til modvind. (April 2013)

Aarhus Universitet er flot repræsenteret, når Novo Nordisk Fonden i dag uddeler stipendier til forskning i sundhed.

04.04.2013 | Health, Alle grupper, Bevillinger og priser

10,5 millioner kroner til sundhedsforskning

Fire forskere fra Aarhus Universitet og Aarhus Universitetshospital modtager tilsammen 10,5 millioner kroner til forskningsprojekter inden for sundhedsområdet, når Novo Nordisk Fonden i dag uddeler forskningsstipendier.

Læge og ph.d. Esben Laugesen på selve dagen for uddelingen af legatet. Overrækkelsen foregik på Hotel Marriott i København, og det var Diabetesforeningens protektor, Hans Kongelige Højhed Prins Joachim, som overrakte anerkendelsen til Esben Laugesen.

04.04.2013 | Health, Alle grupper, Navnenyt

Health-forsker modtager forskningslegat på 250.000 kroner

Læge og ph.d. Esben Laugesen har modtaget et forskningslegat fra Diabetesforeningen på 250.000 kroner. Med pengesummen vil Esben Laugesen fortsætte sin forskning i hjerte-kar-sygdom hos diabetespatienter.

Det er langt fra første gang, at Andreas Stavropoulos bliver hædret for sin forskning. I 2006 modtog han Anthony Rizzo Young Investigator Award fra IADR Periodontal Research Group, i 2011 Basic Research Award fra European Association of Osseointegration og i 2012 Zendium Prisen.

04.04.2013 | Health, Ph.d.-studerende, Post doc

AU-lektor i parodontologi hædret

Andreas Stavropoulos fra Aarhus Universitet har modtaget en international pris for sin forskning i parodontologi.

Viser resultater 21 til 30 ud af 33

Forrige 1 2 3 4 Næste