Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Nyheder

03.06.2013 |

Ph.d.-forsvar: Jeanett Bjønness

At vælge det nødvendige: Prostitution, stofbrug og kampen for anerkendelse blandt marginaliserede danske kvinder\r\nLæs mere

03.06.2013 |

Ph.d.-forsvar - Bjørn Rabjerg

Bjørn Rabjerg forsvarer sin afhandling: ”Tro og forståelse. En analyse af forholdet mellem teologi og filosofi i K.E. Løgstrups tænkning i perioden 1931-1968”\r\nLæs mere

03.06.2013 | Administrativt, Teknisk/administrativ medarbejder, Health

Husk HR, når udenlandske medarbejdere ansættes

Internationale medarbejdere og AU kan komme grueligt i klemme, hvis papirerne ikke er i orden. Derfor er det vigtigt at inddrage HR så tidligt som muligt i forløbet, når en udenlandsk medarbejder bliver ansat.

11 fyldte containere med affald blev det til. Foto: Jesper Rais/AU Kommunikation

03.06.2013 | Arrangement, Studerende, Alle AU-enheder

Efter Kapsejladsen 2013

Medicinstuderende Lasse Hebsgaard og Anders Schultz Breinbjerg var i år mændene bag kapsejladsen. De stod for alt. Lige fra at finde konferenciererne til sørge for, at der blev ryddet op dagen derpå.

03.06.2013 | Bevillinger og priser, Alle grupper, Alle AU-enheder

Analyse af oversvømmelsesrisiko med Big Data

Oversvømmelser som følge af ekstremt vejr har haft dramatiske konsekvenser i de senere år. Førende danske kræfter inden for håndtering af store datamængder og analyse af vands bevægelsesmønstre går nu sammen i et projekt om at udvikle unikke produkter, der kan udpege områder, hvor der er fare for oversvømmelser. Højteknologifonden investerer 3…

02.06.2013 | Forskning, Alle grupper, Alle AU-enheder

Ungdomsforskning flytter til Aalborg Universitets afdeling i Københavns Sydhavn

Center for Ungdomsforskning (CeFU) flytter fra Institut for Uddannelse og Pædagogik (DPU) ved Aarhus Universitet i Emdrup til Aalborg Universitets Institut for Læring og Filosofi i Københavns Sydhavn.

02.06.2013 | Arrangement, Studerende, Alle AU-enheder

Studiemesse på Aarhus Universitet

For 25. gang arrangerer studenterrådet studiemesse i Aulaen på Aarhus Universitet. Mød de mange virksomheder og foreninger, som alle har gode tilbud med til studerende i alle aldre og på alle semestre.

02.06.2013 | Alumne, Alle AU-enheder, Studerende

Gratis håndbog tager dig på opdagelse i dit netværk

Job, praktikplads, mentor, specialeemne eller bare gode råd – du kan bruge dit netværk som redskab til at finde mange ting. Lær hvordan med håndbogen The Networking Journey, som er udgivet af AU’s alumnenetværk.

Viser resultater 81 til 88 ud af 88

Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9