Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Nyheder

Kommunal pleje og sygehuse kan i fremtiden udveksle sundhedsdata på tværs af digitale platforme og systemer. Det kan betyde bedre forløb for borgerne ved at relevante oplysninger er tilgængelige, når de er nødvendige. (Ill: Colourbox)

04.11.2013 | Forskning, Alle grupper, Alle AU-enheder

Milepæl sat for en ny digital infrastruktur

Kommunal pleje og sygehuse kan i fremtiden udveksle sundhedsdata på tværs af digitale platforme og systemer. Det kan betyde bedre forløb for borgerne ved at relevante oplysninger er tilgængelige, når de er nødvendige. Samtidig bliver det langt nemmere for små virksomheder at byde ind med velfærdsløsninger.

Uden vand trives afgrøder som denne okra i Ghana ikke. Et nyt projekt under ledelse af forskere fra Aarhus Universitet vil udbrede brugen af lavpraktisk og billig kunstvanding. Foto: Mathias Neumann Andersen
Halm, som denne rishalm, kan anvendes til produktion af biochar. Foto: Mathias Neumann Andersen

04.11.2013 | Forskning, Alle grupper, Alle AU-enheder

Biochar og vand skal løse problemer i Vestafrika

Forskere fra Aarhus Universitet skruer op for høstudbyttet og ned for skovrydningen i Ghana ved hjælp af kunstvanding og produktion af biochar. Resultatet bliver blandt andet øget beskæftigelse, bedre økonomi og renere miljø.

04.11.2013 | Uddannelse, Alle grupper, Alle AU-enheder

Studerende fra Balkan møder dansk uddannelseskultur

Studerende fra Serbien og Montenegro var for nylig på studietur til Aarhus Universitet for at studere det danske uddannelsessystem. De blev bl.a. klogere på, hvordan den skandinaviske kultur og velfærdsstat smitter af på vores uddannelser og arbejdsliv.

Flere danske virksomheder – både store og små – er ved at få øjnene op for crowdsourcing, som er en ny måde at organisere innovation på. Via internettet og online platforme kan virksomhederne komme i kontakt med brugere over hele verden og få genereret tusindvis af nye idéer til produkter, marketing m.m. Foto: AU Kommunikation

01.11.2013 | Erhverv og økonomi, Offentligheden/Pressen, Alle AU-enheder

Computerfirmaet Dell fik 20.000 nye idéer fra almindelige brugere

Og 550 af idéerne er allerede implementeret. Systemet er baseret på crowdsourcing og skaber via digitale platforme kontakt til nye brugere verden over.

Viser resultater 91 til 94 ud af 94

Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10