Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Nyheder

14.10.2013 | Samfund og politik, Offentligheden/Pressen, Alle AU-enheder

Politiske budskaber, der virker

I det moderne samfund møder vælgerne dagligt budskaber fra politikere og meningsdannere. Nogle af disse budskaber har en afgørende indflydelse på vælgernes holdninger, andre ikke. Men hvad afgør, om et budskab rammer os eller ej?

Ph.d.-studerende i søauditorierne på Ph.d.-dagen 2013

11.10.2013 | Arrangement, Alle grupper, Health

Ph.d.-dag sætter forskningsformidling i fokus

Videnskabelig kommunikation er temaet for Healths PhD Day i januar 2014. Med i panelet er personer med stærke kompetencer i videnskab og kommunikation, som skal sætte rammerne til en debat om, hvordan forskere formidler deres viden, uden at det nærmer sig science fiction.

11.10.2013 | Samarbejde, Alumne, Ekstern målgruppe

Are Danes spoiled?

Eight years ago, Alina Brockhoff migrated to Denmark from Ukraine to study at AU. She wonders why Danes don't seize their opportunities.

11.10.2013 | Sundhed og sygdom, Offentligheden/Pressen, Alle AU-enheder

Kræftpatienter i alternativ behandling bliver mere deprimerede

Mange kræftpatienter bruger alternativ behandling i håbet om at forbedre deres livskvalitet. En ny undersøgelse af kvinder behandlet for brystkræft kan imidlertid ikke bekræfte denne antagelse. Resultaterne tyder tværtimod på, at kvinder der bruger alternativ behandling – først og fremmest naturmedicin og vitamintilskud – bliver mere deprimerede.

10.10.2013 | Health, Administrativt, Health

Så er APV-handlingsplanen for Health klar

Opfølgningsarbejdet med den psykiske APV rykker nu ind i en ny og mere handlingsorienteret fase. Den fælles handlingsplan for Health er nemlig på plads, og det er derfor tid til at sætte konkrete tiltag i gang, som præsenteres i den nye handlingsplan.

10.10.2013 | Health, Ph.d.-studerende, Teknisk/administrativ medarbejder

Så er APV-handlingsplanen for Health klar

Opfølgningsarbejdet med den psykiske APV rykker nu ind i en ny og mere handlingsorienteret fase. Den fælles handlingsplan for Health er nemlig på plads, og det er derfor tid til at sætte konkrete tiltag i gang, som præsenteres i den nye handlingsplan.

10.10.2013 | Administrativt, Teknisk/administrativ medarbejder, Enhedsadministration

Fokus på stress og arbejdspres i administrationen

Den netop godkendte APV-handlingsplan for AU Administration skal reducere stress og arbejdspres blandt medarbejderne. Indsatsen handler bl.a. om at fokusere på prioritering af opgaver, kollegialitet og ledelse.

10.10.2013 | Administrativt, Teknisk/administrativ medarbejder, Arts

Klar til handling på psykisk APV

Justering af institutorganiseringen på fjerde niveau, en ny aftale om fælles arbejdstidsnormer og tiltag for at mindske stress. Det er nogle af projekterne i Arts’ APV-handlingsplan, som netop er blevet fremlagt af fakultetets arbejdsmiljøudvalg og samarbejdsudvalg. Planen er baseret på de fem handlingsplaner for Arts’ institutter og centre.

10.10.2013 | Alle grupper, Alle AU-enheder, Seminar

European Studies 20th Anniversary - Seminar and Reception

Bridge over troubled water? Culture and politics in Europe European Studies 20th anniversary at Aarhus University October 23rd 2013 On the occasion of European Studies’ 20th anniversary, we would like to invite you to attend our seminar and reception. The seminar takes place in the Department of Mathematics, Ny…

09.10.2013 | Offentligheden/Pressen, Alle AU-enheder, Jordbrug og fødevarer

Hvor meget hel halm skal der til for at tilgodese slagtesvins behov for beskæftigelses- og rodemateriale?

Slagtesvin skal tildeles halmmængder på op mod 400 g pr. gris pr. dag for at tilgodese deres behov for beskæftigelses- og rodemateriale. Udover at halm har en gavnlig virkning på velfærden viste undersøgelsen, at også tilvæksten blev forbedret mens risikoen for mavesår blev nedsat.

Viser resultater 51 til 60 ud af 83

Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Næste