Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Arkiv

Nyudnævnt professor Carla Baan er født den 4. juni 1962 i Gouda, Holland.

23.04.2013 | Navnenyt

Nyudnævnt adjungeret professor i organtransplantation

Carla Baan er tiltrådt en stilling som adjungeret professor ved Transplantationscentret på Aarhus Universitet. Hun forsker i metoder, som kan forbedre livskvaliteten for transplantationspatienter.

Læs det første nummer af Omnibus, universitetets nye avis for medarbejdere og studerende, på tirsdag den 30. april 2013.

23.04.2013 | Administrativt

Sidste dag i april bliver O-dag på AU

I næste uge udkommer Aarhus Universitets nye avis for medarbejdere og studerende. Avisen hedder Omnibus og udkommer første gang tirsdag den 30. april 2013.

– Border Collies er nogle fantastiske hunde, men man skal tænke sig godt om, inden man anskaffer sig en. De ser søde og lydige ud, men de er aktivitetskrævende og lærenemme – også hvad angår unoder. Racen er normalt kun for folk, som har erfaring med hunde og vil bruge dem aktivt, fortæller Kurt Jensen. Foto: Anders Trærup / AU Kommunikation
Kurt Jensen har altid hundene i snor, når han bevæger sig rundt på gangene. Foto: Anders Trærup / AU Kommunikation
Dem, der har gjort rent på Kurt Jensens kontor, har heldigvis altid været glade for hundene, der nogle gange griser lidt. Til jul giver hver hund en flaske rødvin som en symbolsk tak for det ekstra arbejde. Foto: Anders Trærup / AU Kommunikation
Foto: Anders Trærup / AU Kommunikation

19.04.2013 | Administrativt

Tager hundene med på job

Institutleder Kurt Jensen har jævnligt sine tre hunde med på arbejde. De spreder hygge – og skræmte engang en indbrudstyv væk.

Symposiet var en foreløbig kulmination på Healths arbejde med at lave standarder for ansvarlig forskningspraksis på hovedområdet, og en række internationale eksperter var inviteret med. Foto: Anders Trærup/AU Kommunikation.
Professor Melissa S. Anderson fra University of Minnesota har brugt adskillige år på at afdække forskningsmiljøernes brodne kar.
Foto: Anders Trærup/AU Kommunikation.
Foto: Anders Trærup/AU Kommunikation.

19.04.2013 | Forskning

Health forbereder handlingsplan for at sikre sund forskning

Snyd og bedrag i den akademiske verden var omdrejningspunktet, da Health ved Aarhus Universitet onsdag den 17. april 2013 inviterede til symposium om forskningspraksis. Symposiet er et bidrag til de kommende retningslinjer for ansvarlig forskningspraksis for forskerne i sundhed og sygdom.

19.04.2013 | Ph.d.-studerende

How to write a good PhD dissertation - afternoon meeting

Afternoon meeting for PhD students affiliated with the Department of Public Health

Udenlandske gæsteforskere står ikke alene med papirarbejdet, når de kommer til Aarhus. Internationalt Center tilbyder nu gode råd, praktisk hjælp og kyndig vejledning til alle universitetets gæsteforskere.

16.04.2013 | Administrativt

Internationalt Center er klar til at hjælpe gæsteforskere på Health

Internationalt Center tilbyder nu at hjælpe udenlandske gæsteforskere på Health med papirarbejdet. Servicen er allerede kendt på både Arts og ST, og nu er også Health og BSS kommet med i ordningen.

16.04.2013 | Health

Studerende på forskeruddannelsen skal selv sortere i informationerne

Slut med e-mails med AU-meddelelser og alenlange nyhedsbreve og i stedet velkommen til ’My newsroom – news you can choose’. Ph.d.-skolen på Health er de første på AU, som tager ny webbaseret funktion i brug, som giver ph.d.- og forskningsårsstuderende mulighed for selv at vælge til og fra i informationsstrømmen.

16.04.2013 | Administrativt

Pre-assessment of research year applications

The Graduate School of Health has changed the structure for pre-assessment of research year applications.

Niels Jørgen Secher bor på Østerbro i København, hvor han bruger sin fritid på litteratur og tennis.

16.04.2013 | Health

Adjungeret professor forsker i graviditet

Niels Jørgen Secher er nyudnævnt adjungeret professor ved Aarhus Universitet. Hans forskning beskæftiger sig med den gravide kvinde og de konsekvenser, valget af livsstil har for graviditeten.

Aarhus Universitet, Health sætter med et nyt notat om stillingsfællesskaber endnu et skib i søen med henblik på at forbedre samarbejdet i sundhedssektoren.

15.04.2013 | Ph.d.-studerende

Stillingsfællesskaber i sundhedssektoren skaber sammenhæng

Aarhus Universitet øger nu fokus på samarbejdet med offentlige og private partnere i sundhedssektoren. Målet er at skabe sammenhæng mellem grundforskning, klinisk forskning, undervisning, behandling og udvikling inden for de sundhedsfaglige områder.

Viser resultater 11 til 20 ud af 32

Forrige 1 2 3 4 Næste