Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Arkiv

Rektor Brian Bech Nielsen, Foto: Søren Kjeldgaard

20.02.2014 | Politik og strategi

Rektor: Klart ønske om at bevare undervisningskvalitet trods besparelser

Besparelserne på Aarhus Universitet kommer til at ramme omkring 350 medarbejdere, herunder ca. 190 påtænkte afskedigelser og 160 frivillige fratrædelser. Rektor understreger, at AU står foran en svær tid.

20.02.2014 | Forskning

Ny rummission skal lede efter "Jord 2"

Det Europæiske rumagentur ESA har netop besluttet at bygge PLATO-satellitten, som i 2024 vil starte en detaljeret eftersøgning af planeter omkring andre stjerner. Målet er at finde planeter, som ligner vores egen Jord. Forskere fra Aarhus Universitet deltager som de eneste fra Danmark aktivt i PLATO-missionen.

Rektor Brian Bech Nielsen, Foto: Søren Kjeldgaard

20.02.2014 | Administrativt

Rektor: En svær tid er foran os

Besparelserne på Aarhus Universitet kommer til at ramme omkring 350 medarbejdere, herunder ca. 190 påtænkte afskedigelser og 160 frivillige fratrædelser. Rektor understreger, at AU står foran en svær tid.

20.02.2014 | Forskning

Læseguides fremmer elevers læring

Med en læseguide får lærerne et redskab, der kan optimere elevernes læringsudbytte. Eleverne læser fokuseret og tager aktivt del i undervisningen. Særlig god effekt har læseguiden for de fagligt svage elever.

19.02.2014 | Administrativt

En dybt beklagelig fejl

Meddelelse fra universitetsdirektør Jørgen Jørgensen og konstitueret forvaltningschef i AU Planlægning/AU Administration Charlotte Lyngholm

Lars Kruse / AU Kommunikation

18.02.2014 | Politik og strategi

Universitetsledelsen arbejder videre med medarbejdernes spareforslag

Nytænkning af årsfesten, digitalisering af AU’s publikationer og en grundig gennemgang af universitetets abonnementer. Det er nogle af de medarbejderforslag til besparelser, som universitetsledelsen allerede har besluttet at arbejde videre med, forklarer universitetsdirektør Jørgen Jørgensen.

Medarbejdere med ansættelse på både AU og i RM kan nu benytte brevpapir, PowePoint-skabeloner, visitkort og meget andet med begge organisationers logoer.

18.02.2014 | Health

Fælles grafisk linje er klar til brug

Aarhus Universitet og Region Midtjylland har et tæt samarbejde om forskning, uddannelse, talentudvikling og videnudveksling på sundhedsområdet. Det understøttes nu af en visuel identitet med blandt andet brevpapir, visitkort og præsentationer, som især kommer medarbejdere med dobbelt ansættelse til gode.

Bliv skarp på dine formidlingskompetencer og fortæl om din forskning i medierne. AU Kommunikation tilbyder hjælp til pressekontakten.

18.02.2014 | Administrativt

Få hjælp til pressekontakten

Er du interesseret i at formidle din forskning, vil du have hjælp, når journalisten ringer, eller vil du teste dine formidlingsevner på tv? AU Kommunikation tilbyder kurser i pressekontakt og medietræning.

HE-support bliver til AU IT, Health for at lette arbejdsgangen for medarbejdere og studerende på Health.

18.02.2014 | Teknisk/administrativ medarbejder

HE-support skifter navn og mailadresse

It-supporten på Health får nyt navn og ny mailadresse midt i februar. De nye tiltag skal gøre det lettere for dig at finde ud af, hvor du skal henvende dig, når it’en driller.

13.02.2014 | Offentligheden/Pressen

REQEM - vandringer i ørkenen

Billedkunstneren Inger Lise Rasmussen viser rundt i sin aktuelle udstilling på Antikmuseet

Viser resultater 21 til 30 ud af 85

Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Næste