Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Arkiv

03.01.2014 | Studerende

På rejse til kræftsygdommens kerne

Thomas Bjørnskov Poulsen holder foredrag i en serie DUA PEP-TALKS. Her fortæller nogle af landets dygtigste unge forskere, medlemmerne af Det Unge Akademi, om deres forskning, hvad de brænder for, og hvorfor det er så fedt at være forsker. Foredragene er gratis og åbne for alle elever på gymnasiale uddannelser samt 1. års universitetsstuderende.

03.01.2014 | Studerende

Digitalt valg i Danmark - hvorfor ikke?

Lektor Steffen Dalsgaard holder foredrag i en serie DUA PEP-TALKS. Her fortæller nogle af landets dygtigste unge forskere, medlemmerne af Det Unge Akademi, om deres forskning, hvad de brænder for, og hvorfor det er så fedt at være forsker. Foredragene er gratis og åbne for alle elever på gymnasiale uddannelser samt 1. års universitetsstuderende.

03.01.2014 | Studerende

Molekylær Hollywood: Videnskab i 3D

Lektor Rikke Schmidt Kjærgaard holder foredrag i en serie DUA PEP-TALKS. Her fortæller nogle af landets dygtigste unge forskere, medlemmerne af Det Unge Akademi, om deres forskning, hvad de brænder for, og hvorfor det er så fedt at være forsker. Foredragene er gratis og åbne for alle elever på gymnasiale uddannelser samt 1. års…

03.01.2014 | Forskning

Vigtig mutation opdaget i malkekvæg

Forskere har opdaget en mutation med et indbygget dilemma for avlere af malkekvæg. En slettet gensekvens har en positiv effekt på mælkeydelse, men kan være dødelig for kalvefostrene.

03.01.2014 | Konference

Le Monde en français / The World in French

Colloque/Conference: Les littératures francophones dans un espace mondialisé / Francophone Literatures in a Globalized World.

03.01.2014 | Forskning

2013: De bedste forskningshistorier

Aflivning af myter om løbeskader, positive effekter af rituel lidelse og fundet af universets hidtil mindste planet. 2013 var fyldt med spændende forskningshistorier fra Aarhus Universitet. Her er nogle af de mest opsigtsvækkende historier.

Viser resultater 81 til 86 ud af 86

Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9