Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Arkiv

30.10.2014 | Ph.d.-forsvar

Ph.d.-forsvar: Martin Vesterby

Telemedicin kan understøtte innovation i sundhedssektoren, hjælpe patienter gennem en stor operation og reducere udgifter.

30.10.2014 | Offentligheden/Pressen

Luftangrebet på Aarhus Universitet for 70 år siden

Antikmuseet markerer Royal Air Forces angreb på universitetets kollegier, hvor Gestapo havde hovedkvarter. Udstillingen varer indtil den 27. november 2014.

Telemedicin er gavnligt for hofteopererede patienter. De kan tage hjem en dag efter operation og opnå samme resultater med støtte fra telemedicin. 
Læge og ph.d.-studerende Martin Vesterby har gennemført studiet.

30.10.2014 | Forskning

Hoftepatienter heler hjemme foran tv’et

Telemedicin er nyttigt til patienter, som har gennemgået en stor hofteoperation. Kort efter operation kan de sendes hjem foran tv’et, hvor de kan se genoptræningsøvelser, konferere med lægen og læse om deres medicin.

30.10.2014 | Offentligheden/Pressen

Value, Trauma, and the Future of Humanity

Annual Hartnack Lecture by R. Jay Wallace Followed by a reception. All are welcome.

30.10.2014 | Forskning

Ny viden om signalstoffers vej i hjernen

Indsigt i transportmekanismer i hjerneceller, der er knyttet til sygdomme som skizofreni, epilepsi og depressioner, er uhyre vigtig for at kunne fremstille den helt rigtige medicin. Defekter i proteiner, der sørger for transport af neurotransmittere, er således relaterede til psykiske og neurologiske lidelser. Disse proteiner er også mål for…

30.10.2014 | Forskning

Nyt "Stanford Peace Innovation Lab" åbner på AU Herning

Det anerkendte amerikanske universitet Stanford indgår et samarbejde med Aarhus Universitets institut i Herning. Sammen åbner de to universiteter et laboratorium under navnet ’Stanford Peace Innovation Lab’ på Aarhus Universitet i Herning. Det bliver et partnerskab, der giver helt unikke muligheder for samarbejde mellem Stanford og virksomheder,…

30.10.2014 | Teknisk/administrativ medarbejder

Julefrokost på Biomedicin

Årets julefrokost afholdes fredag d. 12. december 2014 i Stakladen, og der er lagt op til et brag af en GALLA-fest! Tilmelding er åben i perioden 30.10.-28.11.2014 efter "først-til-mølle" princippet.

29.10.2014 | Offentligheden/Pressen

Telemedicine, a Challenge for Several Disciplines

Den koordinerede platform for telemedicin ved AU indbyder til et oplæg om telemedicin ved den australske forsker Anthony Smith, lektor på Centre for Online Health ved University of Queensland. Der vil blive lejlighed til at stille spørgsmål efter oplægget.

Parkeringspladserne bliver tilgængelige igen fra marts 2015.

29.10.2014 | Administrativt

Letbanen inddrager parkeringspladser ved Bartholin-bygningen

Fra den 29. oktober er 11 parkeringspladser på Wilhelm Meyers Allé foran Bartholin-bygningen på Institut for Biomedicin midlertidigt nedlagt.

Anthony Smith

29.10.2014 | Sundhed og sygdom

Telemedicine, a challenge for several disciplines

Den koordinerede platform for telemedicin ved AU indbyder til et oplæg om telemedicin ved den australske forsker Anthony Smith, lektor på Centre for Online Health ved University of Queensland. Emnet er ”Telemedicine, a challenge for several disciplines”, og der vil blive lejlighed til at stille spørgsmål efter oplægget.

Viser resultater 21 til 30 ud af 175

Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste