Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Arkiv

26.02.2015 | Ph.d.-forsvar

Ph.d-forsvar: Helle Kristensen

Et nyt PhD projekt fra Aarhus Universitet, Health, har fundet nye biologiske markører for prostatakræft, der på sigt vil kunne udnyttes til at sikre en mere målrettet og individualiseret behandling af sygdommen.

To topforskere og syv lovende talenter fra AU. Bagerst fra venstre: David DelfsErbo Andersen, Morten Bormann Nielsen, Simon Frølich, Christian Kraglund. Forrest fra venstre: Lars Birkedal, Rubina Raja, Simona Zetterberg Gjerlevsen. Foto: Søren Kjeldgaard.

26.02.2015 | Bevillinger og priser

Syv AU-forskere blandt årets EliteForsk-modtagere

To topforskere og fem forskningstalenter fra Aarhus Universitet er blandt modtagerne af dette års EliteForsk-priser, der i dag uddeles ved en højtidelighed på Glyptoteket i København.

26.02.2015 | Kursus

DST - Sikkerhed og anvendelse

Du kan tilmelde dig her: https://auws.au.dk/_Sikkerhed_og_Anvend2

26.02.2015 | Kursus

Retningslinjerne for personfølsomme oplysninger

Du kan tilmelde dig her: https://auws.au.dk/Survey_Guidelines    

26.02.2015 | Kursus

Retningslinjerne for datasikkerhed

Du kan tilmelde dig her: https://auws.au.dk/Generel_sikkerhed    

26.02.2015 | Kursus

DST - Sikkerhed og anvendelse

Du kan tilmelde dig her: https://auws.au.dk/Sikkerhed_og_Anvend

26.02.2015 | Forskning

ADHD-patienter har dobbelt risiko for at dø tidligt

ADHD-patienter har dobbelt så stor risiko for at dø tidligt end mennesker uden ADHD, og den hyppigste dødsårsag er ulykker. Det fastslår en gruppe forskere fra Aarhus Universitets Center for Registerforskning. De banebrydende resultater er netop udgivet i det prestigefyldte medicinske tidsskrift The Lancet.

26.02.2015 | Seminar

Department Seminar

“Kidneys make sense” by Jens Leipziger

26.02.2015 | Møde

iSEQ Lunch Seminar

The next iSEQ lunch seminar is on Wednesday 4 March 2015 at 12.00 - 13.00. Title: Deciphering gene expression with genomics: from transcriptional complexity to ribosome dynamics. Speaker: Vincent Pelechano, PhD, Staff Scientist. European Molecular Biology Laboratories. Venue: Jeppe Vontillius Auditory, The Lakeside Lecture…

Lisanne Wilkens ambition var og er at vise de studerende, at antropologi er et redskab til en ny indgang til kendt viden. Måske oven i købet en viden, de ikke synes er noget særligt, men som får en værdi, når man ser på den med et andet fagligt blik. Foto: Lars Kruse, Aarhus Universitet.
Lisanne Wilkens siger, at hun har været utrolig heldig at have kolleger på Europastudier, som reelt har været engageret i at få uddannelsen til at køre. ”Vi taler meget sammen om undervisningen – også når den ikke fungerer og praktiserer på den måde en slags frivillig kollegial supervision.”  Foto: Lars Kruse, Aarhus Universitet.

25.02.2015 | Navnenyt

Min yndlingsunderviser: Lisanne Wilken

To tidligere studerende på Europastudier er blandt de mange, der har fulgt opfordringen til at pege på en underviser, som fik afgørende betydning i studietiden. Vi bringer her den anden artiklen i en serie om undervisere, der gjorde en forskel.

Viser resultater 11 til 20 ud af 126

Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste