Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Arkiv

26.06.2015 | Arrangement

Det var det. Nu er det slut. Vores tid på Tandlægeskolen er forbi

Nyuddannet tandlæge Laura Boe-Hansen stod for afskedstalen til de andre 59 tidligere medstuderende ved dette års dimissionshøjtidelighed i Aulaen fredag den 26. juni.

Foto: Colourbox

26.06.2015 | Administrativt

Husk at tjekke din e-Boks

Det er snart slut med at modtage papirpost med personfølsomme oplysninger fra Aarhus Universitet. SU-kontoret vil som de første på AU sende post med personfølsomme oplysninger direkte til din e-Boks, og herefter følger resten af universitetets enheder.

Foto: Lars Kruse, AU.

26.06.2015 | Politik og strategi

Sommerhilsen fra universitetsdirektøren

Jane Kraglund ser tilbage på sit første halve år som universitetsdirektør og frem mod de muligheder og udfordringer, der venter universitetets administration.

26.06.2015 | Administrativt

Aarhus Universitet skifter computer-leverandører

Erfaringen viser, at nye leverandører skal lære at handle med AU, og derfor opfordres alle til at bestille nye computere i god tid op til semesterstart i august.

26.06.2015 | Ph.d.-forsvar

Ph.d.-forsvar: Kristina Pedersen

RNase-L-dependent regulation of coding and non-coding RNAs in response to nutrient and inflammatory/bacterial stress stimuli.

26.06.2015 | Arrangement

Ny kandidat: Tillykke – vi gjorde det!

Hele fem uddannelser var repræsenteret, da Institut for Folkesundhed afholdt sin årlige Kandidat- og Masterafslutning i Aulaen 25. juni – bl.a. for første gang Kandidatuddannelsen i Folkesundhedsvidenskab. Og glæden var til at spore.

26.06.2015 | Ph.d.-forsvar

Ph.d.-forsvar: Christina Weide Fischer

Challenging the immune system in rodents and its association to depression

De tre første, der kan kalde sig kandidat i Folkesundhedsvidenskab - cand.scient.san.publ. - fra Aarhus Universitet er (fra venstre): Niels Gadegaard, Louise Lindholdt og Ulrik Martensen. Foto: Anders Trærup, AU.

26.06.2015 | Uddannelse

Første tre kandidater i folkesundhedsvidenskab klar

Nye kandidater fra Institut for Folkesundhed skal pege på årsager, løsninger og forebyggelse i sammenspillet mellem folkesundhed og sundhedssystemer.

26.06.2015 | Navnenyt

Nye konstituerede ledere til mund- og tandfaglige enheder ved Health

1. august er skiftedag i ledelseslaget ved Institut for Odontologi og på Skolen for Klinikassistenter, Tandplejere og Kliniske Tandteknikere (SKT).

En af årsagerne til sammenhængen kan være, at kræft øger blodets tendens til at størkne.

25.06.2015 | Forskning

Blodprop i maven kan være tegn på kræft

En ny stor undersøgelse fra Aarhus Universitet og Aarhus Universitetshospital viser, at venøs blodprop i maven kan være tegn på kræft.

Viser resultater 21 til 30 ud af 170

Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste