Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Arkiv

23.06.2015 | Administrativt

Nye institutnavne på Arts

Efter en række lokale processer ligger de nye institutnavne på Arts nu fast. To institutter skifter dansk navn og alle tre institutter skifter engelsk navn.

22.06.2015 | Konference

International biologi-olympiade 2015

Aarhus Universitet er vært for den Internationale Biologiolympiade 12.-19. juli 2015. I konkurrencen deltager talentfulde unge fra 61 lande verden over.

22.06.2015 | Uddannelse

Datalogi-studerende er ambassadører på konferencer ude i verden

Konferencer giver både konstruktiv input, inspiration og mulighed for at netværke, lyder det fra et udpluk at de studerende, som er taget ud det sidste år.

Den 9. maj deltog tre af vores egne alumner i den første TEDx i Aarhus. Foto: Greg McQueen/ TEDx
Multidisciplinær Specialist, Rajiv Vaid Basaiawmoit (´11). Han er Direktør for Open Innovation ved Aarhus Universitet Center for Entreprenørskab og Innovation. Foto: Greg McQueen/ TEDx
Innovations-pirat, Thomas Nørmark (´02). Thomas tror på, at brugen af Big Data og Predictive Analytics vil tillade os at forudsige fremtiden i en udstrækning, som overgår grænserne for de fleste menneskers fantasi. Og han har en app, som kan hjælpe os med at finde ud af vores egen fremtid. Foto: Greg McQueen/ TEDx
Marketing Consultant, Saji Nair (´09). Saji har altid drømt om at være speaker på TEDx og nu har hun været vært for en. Foto: Greg McQueen/ TEDx
TEDx blev afholdt i Navitas bygningen. Foto: Greg McQueen/ TEDx

22.06.2015 | Samarbejde

Alumni ved TEDx

Den 9. maj deltog tre af vores egne alumner i den første TEDx i Aarhus. Holdet fra Aarhus BSS Alumni var med for at give dig deres inspirerende historier.

22.06.2015 | Administrativt

Studerende tester ny fælles platform for digital eksamen

Godt 1.000 studerende på Arts og Science and Technology er i disse dage i gang med at afprøve AU’s fælles platform for digital eksamen.

19.06.2015 | Alumne

Årets Alumne på Aarhus BSS 2015: Anders Eldrup

Årets Alumne 2015 på Aarhus BSS, Anders Eldrup, var som ”tværfaglig” scient.pol. med til at ændresammensætningen af Finansministeriets departement og ledelsen i Dong. Han mener, at det er vigtigt, at fremtidens kandidater kan indgå i både det offentlige og det private. De to sektorer befrugter hinanden.

19.06.2015 | Alumne

Årets Alumne på Aarhus BSS 2015: Jørgen Tang-Jensen

Jørgen Tang-Jensen er Årets Alumne på Aarhus BSS. Hans minder fra en fantastisk studietid rummer både venskab og hårdt slid, som siden er blevet fundamentet for en lang og flot karriere. Og slid er nødvenligt, så man kan tilegne sig en essentiel dyb kernefaglighed, mener Jørgen Tang-Jensen.

19.06.2015 | Konference

Anniversary and Retirement Symposium - Professor Herman Autrup

You can find the programme here. For registration, please click here.    

AU's bestyrelse siger ’måske’ til dekan Allan Flyvbjergs forslag om at fusionere IO og SKT.

18.06.2015 | Forskning

Beslutning om fusion af SKT og IO er udsat til december

Bestyrelsen på Aarhus Universitet anerkender sundhedsdekanens vision om et samlet mund- og tandfagligt institut, men ønsker at forslaget skal beskrives nærmere. Ikke mindst af hensyn til medarbejderne.

18.06.2015 | Administrativt

Nyhedsbrev juni

Her er det sidste nyhedsbrev før sommerferien

Viser resultater 41 til 50 ud af 170

Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste