Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Arkiv

16.06.2015 | Sundhed og sygdom

Tiltrædelsesforelæsning: Steen Lyager Nielsen

Hjerteklap kirurgi - fra inspiration til innovation

16.06.2015 | Samarbejde

Alumner kan hjælpe ph.d.-studerende

Ph.d.-studerende, der gerne vil starte egen virksomhed, har brug for hjælp. De har især brug for netværk ude i virksomhederne, når de skal teste deres ideer. Alumnernes erfaring, netværk og kendskab til universitetet kan være den helt afgørende hjælp for de unge iværksættere.

16.06.2015 | Administrativt

Ny enhed skal styrke indsatsen overfor erhvervssamarbejde

Enheden Erhvervssamarbejde og Teknologioverførsel skal give en mere sammenhængende service til brugerne indenfor ex. samarbejde med virksomheder.

Simon Tilma Vistisen fra Aarhus Universitet og Aarhus Universitetshospital modtager Erhoff Fondens talentpris.  Prisen får han for sit bidrag til medicoteknik og klinisk fysiologi.

16.06.2015 | Navnenyt

Ung forsker får Erhoff Fondens talentpris

Simon Tilma Vistisen fra Aarhus Universitet og Aarhus Universitetshospital modtager Erhoff Fondens talentpris. Prisen får han for sit bidrag til medicoteknik og klinisk fysiologi.

16.06.2015 | Forskning

20 år med arktisk forskning sætter Danmark på verdenskortet

Fremsynede forskere etablerede i 1995 forskningsstationen Zackenberg i Nordøstgrønland for at følge klimaforandringerne i området. I dag – 20 år senere – har vi et helt unikt datasæt, der nøje beskriver ændringerne i klimaet.

15.06.2015 | Forskning

Instinkter og følelser gør os partiske - rationelle overvejelser kommer i anden række

Forskning viser, at Venstre-folk og socialdemokrater reagerer helt instinktivt og følelsesmæssigt, når de hører et budskab fra deres parti, og slutter op omkring partiet.

15.06.2015 | Forskning

Partistøtter motiveres mere af identitet og fællesskab end konkret politik

Politisk engagement afhænger i høj grad af partiidentifikation. Men er det egentlig partiets politik, som er afgørende for partistøtterne, eller er det snarere tilknytning forstået som social identitet, svarende til det, vi ser hos fans til et fodboldhold?

15.06.2015 | Konference

Workshop: Space Asteroseismology - The Next Generation

Forskere ved Aarhus Universitet er førende i verden i brugen af asteroseismologi til at studere stjernerne. Denne workshop har til formål at diskutere og planlægge arbejdet med data fra nuværende og fremtidige rummissioner.

12.06.2015 | Administrativt

Konference om udvikling af lærings- og studiemiljøer på nordiske universiteter

Tilmeldingen er nu åben til en spændende tre-dages konference med fokus på udvikling af nordiske universiteters lærings- og studiemiljøer. Konferencen afholdes d. 18.-20. november 2015 på Aarhus Universitet.

12.06.2015 | Alle AU-enheder

Deltag i konference om udvikling af lærings- og studiemiljøer på nordiske universiteter

Tilmeldingen er nu åben til en spændende tre-dages konference med fokus på udvikling af nordiske universiteters lærings- og studiemiljøer. Konferencen afholdes d. 18.-20. november 2015 på Aarhus Universitet.

Viser resultater 71 til 80 ud af 170

Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste