Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Arkiv

Tandlægeskolen ved Aarhus Universitet fik flot debut på anerkendt rankingliste.

06.05.2015 | Forskning

Tandlægeskolen i Aarhus er blandt de 23 bedste i verden

For første gang optræder Tandlægeskolen ved Aarhus Universitet på den internationale universitetsrangliste QS World University Rankings. Skolen er strøget ind på en fornem 23. plads.

06.05.2015 | Konference

Digital Heritage

Digital Heritage is an annual conference hosted by the Centre for Digital Heritage. This year, the conference will be taking place at the newly reopened Moesgaard Museum, Aarhus, Denmark.

06.05.2015 | Administrativt

Optaget på de dimensionerede kandidatuddannelser bliver mindre fleksibelt

Dimensioneringen af en række uddannelser på AU betyder, at antallet af studiepladser på de dimensionerede kandidatuddannelser fastfryses frem til 2020. Det kan få betydning for dig, hvis du vælger at skifte uddannelsesspor eller holde orlov efter endt bachelor.

06.05.2015 | Konference

The Hands of Time: Multiple Perspectives on Aging

International multidisciplinary two-day conference about aging

06.05.2015 | Konference

Om deleøkonomi: Hvad kan du lære af Airbnb, Lendino, Netflix og Uber?

Halvdagskonference om deleøkonomi den 28. maj på Aarhus Universitets Campus i Emdrup i samarbejde mellem Hildebrandt & Brandi og Aarhus BSS Alumni, School of Business and Social Sciences

06.05.2015 | Arrangement

Slaveriets litteraturhistorie

Slaveriets Litteraturhistorie er et kollektivt forskningsprojekt, der studerer de litterære aftryk af det transatlantiske slaveri fra 1500-tallet til i dag på tværs af lande og kontinenter. Dette åbningsseminar er det første i en række planlagte aktiviteter i forskningsprojektet.

Ph.d.-uddannelsen ved Health, AU matcher forventninger og krav, der bliver stillet internationalt til den højeste akademiske uddannelse, viser ny evaluering.

06.05.2015 | Forskning

Ph.d.-uddannelsen bliver anerkendt af internationalt panel

Forskeruddannelsen ved Health, Aarhus Universitet, er vurderet til at være et veldrevet og konkurrencedygtigt udklækningssted for talentfulde forskere. Det viser en afrapportering fra et internationalt evalueringspanel.

Foto: Jesper Rais, Aarhus Universitet

06.05.2015 | Politik og strategi

Louise Gade fratræder sin stilling som vicedirektør for HR

Louise Gade har opsagt sin stilling som vicedirektør for HR på Aarhus Universitet med udgangen af juli. Hun tiltræder stillingen som ny direktør for VIA Efter- og Videreuddannelse pr. 1. august 2015, og bliver samtidig en del af VIAs direktion.

Fra mandag den 11. maj 2015 kan du bruge et password til at logge på flere af AU's it-systemer.

05.05.2015 | Administrativt

Ét password til flere systemer

Mandag den 11. maj 2015 starter IT en synkronisering af pc-password, så du fremover kan bruge det til at logge ind på flere af AU's it-systemer.

Viser resultater 61 til 70 ud af 74

Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 Næste